ZETApress

hírportál

Megint nyert a bajnok

Az utolsó előtti forduló nyitómérkőzésén a DVSC péntek este 1:0-ra nyert a 3-ik helyen álló ZTE otthonában. A három ponttal előttük álló MTK kedden Győrbe látogat, míg az ugyanennyivel mögöttük álló Újpest ? akitől csütörtökön épp három pontot vont le az MLSZ ? holnap este a Fehérvárt fogadja. S hogy miért csak kedden játszik az MTK? Mert ifi válogatottjai a hét végén tétmérkőzést játszanak.

Hasonló okból kért halasztást a Ferencváros a Keleti csoportban. Két játékosa Írországban van az U19-es Eb-selejtezőn. Kevés babér termett nekik a zöld szigeten, mert kedden a németekkel 0:0-s, csütörtökön a bulgárokkal 1:1-es döntetlent értek el, míg tegnap 2:0-ra kaptak ki a házigazdáktól. A Nyíregyháza a Baktalórántháza 5:1-es legyőzésével vezet a csoportban, míg a Fradi 30-án pótolhatja az elmaradt meccsét Békéscsabán.

Nyugaton a Siófok is 5:1-re verte a Balatonlellét, míg a másik éllovas Felcsút csak 2:0-ra a DAC-ot. A mögöttük álló Barcs és Haladás összecsapása ma este lesz Somogyban. Adós vagyok még öt NB I-es eredménnyel: Paks 4:2-re verte otthon a Vasast, Tatabánya ugyanennyire nyert Tatabányán, a Kaposvár 3:2-re nyert Pécsett, a Sopron meg 3:1-re verte otthon a váciakat. A Honvéd ? Diósgyőr összecsapáson 1:1-es döntetlen született.

Szóljon hozzá!