ZETApress

hírportál

Folytatódik a Rali Eb

A 7. helyről kezdi meg a zárónapot a Herczig – Bacigál duó Portugáliában – tudatta a VPB Kommunikáció. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Portugáliában a 7. helyről kezdi meg a zárónapot a Herczig Norbert – Igor Bacigál ralipáros. Herczigék az idei Európa-bajnokságon az indiai Team MRF Tyres tagjaként indulnak. A kontinensbajnoki sorozat nyitófutamán, a portugáliai Fafe Rally kvalifikációján a 7. helyen zártak, és később választhattak rajtpozíciót. Nyolcadikként startoltak az első gyorsaságin. Az elmúlt napokban folyamatosan szakadt az eső Portugáliában, így alaposan próbára teszi a mezőny résztvevőit a nagy sár.

Ilyen nehéz versenyen nem vezettem még. Minden méterért meg kell küzdeni. Az a legnehezebb, hogy teljesen kiszámíthatatlanok a pályák. Nem véletlen, hogy a szervezők két gyorsaságit töröltek. Összességében – ilyen körülmények között – elégedett vagyok az eddigi eredménnyel – értékelt a zárónap előtt Herczig Norbert. Ma 8 gyorsasági szakasz vár a 2022-es szezon első állomásán a résztvevőkre.

Szóljon hozzá!