ZETApress

hírportál

Holnap lehet a bajnokavatás

Már csak egyet kell aludni a debrecenieknek, hogy a Lokit bajnokként köszönthessék. Ha holnap este otthon legyőzik a hátul kullogó REAC-ot, már nem veheti el senki tőlük a bajnoki címet. Döntetlen esetén az öt ponttal őket követő MTK-nak van még matematikai esélye a hátralévő két fordulóban.

Hétvégén hat találkozót rendeztek, mivel a hetediket már kedden letudták. A ZTE Vácott nyert 5:0-ra, így feljött a második helyre. Igaz ehhez az Újpest 3:2-es tatabányai veresége is kellett. Fehérvár 2:1-re verte otthon a Rábát, míg a Honvéd hasonló arányban kapott ki Pakson. A Vasas-Pécs 3:3-as, a Kaposvár-Sopron 2:2-es döntetlent hozott.

A második vonalban keleten a helyzet változatlan. Nyíregyháza Budafokon nyert 3:2-re, a Fradi meg Jászberényben 7:2-re, így azonos pontszámmal vezetnek a táblázaton. Nyugaton a Siófok 3:0-ra győzött Szombathelyen, így a vasiak két ponttal lemaradva a negyedik helyre csúsztak, a somogyiak viszont átvették a vezetést. Ugyanannyi pontja van a Dunaújvárosban 1:0-ra győző Felcsútnak és a Hévízen 2:1-re nyerő Barcsnak, így az élen hármas holtverseny van öt fordulóval a befejezés előtt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Mégis triplázott a Loki!

Szóljon hozzá!