ZETApress

hírportál

Kikapott a Fradi

Közel négy év után kapott ki otthon az éllovas Ferencváros: gól nélküli I. félidő után 1:0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Diósgyőrtől a labdarúgó OTP Bank Liga augusztus 22-ei 2. fordulójából elhalasztott és tegnap 20 órától pótolt mérkőzésén.

Érdekesség, hogy a 84. percben beállt és a 85. percben gólt szerző Suljicot edzője a 88. percben lecserélte. A játékos csupán 4 percet töltött a pályán, mégis eldöntötte az összecsapást – láttuk az M4 Sporton. A hétvégi 17. fordulóban az FTC szombaton Felcsútra, míg a DVTK vasárnap Paksra látogat.

A címvédő zöld-fehérek ezt megelőzően 2017. április 15-én a Vasastól kaptak ki bajnoki meccsen a Groupama Arénában, azóta 61 mérkőzésen át tartott a veretlenségi sorozatuk, amely 50 győzelem és 11 döntetlen után szakadt meg. Az FTC kudarcával már nincs veretlen csapat 2020/21-ben az NB I-ben, míg a miskolci kispadon Zoran Zekic új vezetőedző győzelemmel debütált, így hat egymást követő vereség után győztek ismét, de legutóbbi sikerüket a zöld asztalnál érték el, mert a 10. fordulóban a koronavírusos megbetegedésektől tizedelt ÚFC nem tudott kiállni ellenük.

Szóljon hozzá!