ZETApress

hírportál

Angol foci bosszúságok

A Liverpool legutóbb 3:0-ra verte a 2016-ban bajnokságot nyert Leicestert, ezzel a Vörös Ördögök új klub rekordot állítottak fel: 64 mérkőzés óta veretlen a csapat az Anfield Roadon. Ám Jürgen klopp, az együttes edzője mégsem boldog – tudatta Takács Gábor.

Elképesztő terhelésnek teszik ki a Premier League csapatait és a tévétársaságok még rátesznek egy lapáttal – fakadt ki a 2019-ben BL-t nyer liverpooliak mestere. – A tévétársaságok kényük-kedvük szerint igazítják a meccsek kezdési időpontjait. Egyszerűen képtelenek vagyunk regenerálódni. Ha ez így megy tovább, az idény végén nem lesz 11 egészséges játékosom – mondta. A PL-meccsek közvetítési jogait a BT és a Sky televíziós csatornák gyakorolják. Az eddig 100%-os Liverpool holnap 21 órakor fogadja a Bajnokok Ligája 4. fordulójában az Atalantát.

A listavezető Tottenham Hotspursnél sem tudnak felhőtlenül örülni a szakmai sikereknek. A klub a tavaly még 77 millió eurós tiszta nyereséget könyvelhetett el, a 2020. június 30-án zárult üzleti évben viszont 64 millió veszteséget mutatott az egyenleg. Ennek elsődleges oka természetesen a pandémia miatt kiesett bevételek. A Spurs ráadásul új stadiont épített, a BL-től pedig már a nyolcaddöntőben búcsúzott a Lipcsével szemben.

Szóljon hozzá!