ZETApress

hírportál

Ballack vallott Wernerről

Michael Ballack 2002-ben ezüst,- 2006-ban pedig bronzérmet nyert a Nationalelffel a világbajnokságon – tudtuk meg Takács Gábortól.

A válogatott korábbi csapatkapitánya, aki 2006-tól négy évig játszott a Chelsea-ben, nemrég nyilatkozott Gulácsy Péter és Willi Orbán lipcsei csapattársáról, a 24 éves Timo Wernerről, aki valószínűleg a Chelsea-hez igazol. – Timo extra-gyors futballista, ráadásul idén eddig 25 gólt szerzett a Bundesligában. A PL-ben természetesen még nagyobb sebességen kell majd játszania. Ha így lesz, megszilárdíthatja helyét a válogatottban is! – mondta Ballack.

Mbappénak nem sürgős az Aranylabda

A Paris Saint Germain 21 éves kiválósága már háromszor nyert bajnokságot, 2018-ban pedig tagja volt a világbajnok francia válogatottnak. – Zidane és Ronaldo a példaképeim. Akármennyi sikert értek el pályafutásuk során, mindig újakra vágynak és ezért hajlandók sokat is tenni – mondta Kylian.

Mbappé szeretné egyszer megkapni az Aranylabdát, de úgy véli ez nem a közeljövőben jöhet össze. – A legfontosabb számomra most az, hogy jövőre jól szerepeljünk az Európa-bajnokságon és a klubommal Bajnokok Ligáját nyerjünk! – mondja. A PSG bejutott a járvány miatt megszakított BL negyeddöntőjébe.

Szóljon hozzá!