ZETApress

hírportál

Újra láttunk focit

Sigér duplájával fordított a Fradi tegnap délután az Üllői úton. A listavezető és címvédő 2:1-re legyőzte a vendég DVSC-t a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott találkozón, a magyar futballidény 70 napos, koronavírus miatti kényszerszünetét követő első tétmérkőzésén.

A vendégek Bódi góljával a 13. percben szerezték meg a vezetést, melyre Sigér a 22. és a 42. percben válaszolt. Győzelmével az FTC 6 ponttal vezet a Fehérvár, 11-gyel a Mezőkövesd és 17-tel a PAFC előtt. A meccset eredetileg tavaly augusztus 3-án rendezték volna, de mindkét csapat nemzetközi kupaszereplése miatt elhalasztották.

A zöld-fehérek ÚFC elleni 20. fordulóból elhalasztott mérkőzését 27-én szerdán este pótolják a Megyeri úton. A február 8-ra kiírt összecsapás az újpesti pálya alkalmatlansága miatt maradt el. Az NB I-es bajnokság a 26. fordulóval 29-én péntek este a Kaposvár – ZTE meccsel folytatódik. Részletek idekattintva olvashatók.

Döntetlenek az elődöntőkben

Előnyösebb helyzetben a címvédő: a MOL Fehérvár 1:0-s vezetés után 1:1-es döntetlent játszott zárt kapuk mögött a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének tegnap délutáni odavágóján, így előnyösebb helyzetben várja a kedd délutáni fehérvári visszavágót. Gólszerzők: Pátkai a 12. és Pillár a 80. percben.

Nem bírt egymással az MTK és a Bp. Honvéd. Az NB II-ből feljutott MTK gól nélküli döntetlent játszott a vendég Honvéddal a Hungária körúton a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének tegnap esti odavágóján. A visszavágót kedd este rendezik a Puskás Arénában. Ahogy a tegnapiakat, úgy a holnaputániakat is élőben nézhetjük az M4 Sporton.

Szóljon hozzá!