ZETApress

hírportál

Újabb teszt Barcelonában

Hasznos tapasztalatokkal zárult a tesztelés. Az éjszakai eső után a nedves pályán kezdete meg a tesztelést a mezőny. Talmácsi Gábor az új Suter kuplungot próbálgatta a délelőtt folyamán, és sikerült megtalálni a bázis beállításokat, ami megfelelő alapot szolgáltat majd a következő teszteken.

A nap végén ismét esni kezdett, és amikor az egyik kanyarban Talma lejött a rázókőről, a féktávon elcsúszott a motor eleje. A magyar versenyző sérülés nélkül megúszta az esést. Gábor több mint harminc kört motorozott, tette mindezt vizes és félig száraz pályán. A csütörtökivel ellentétben Sebestyén Péter ma nem körözött.

A következő tesztelésre március első három napján kerül sor Valenciában, mely már az első kötelező IRTA teszt lesz, és melyen már minden versenyző a DORNA által szállított motorblokkot használja ? tudatta a Faster Management.

Pozitív tapasztalatokkal zárult a tesztelést. Az új kuplung sokkal jobb, mint amivel eddig mentem. Megtaláltuk azokat a beállításokat, melyekből kiindulhatunk majd a továbbiakban. A valenciai és a barcelonai tesztek során is sok tapasztalattal gazdagodtunk, március elején innen folytatjuk a munkát, de már a Moto2-es géppel ? mondta tegnap Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. IRTA teszt Valenciában | ZETApress

Szóljon hozzá!