ZETApress

hírportál

Talma bízik Szalayban

Talmácsi Gábor sok sikert kíván az Opel Dakar Team-nek az idei versenyszezonhoz. Szalay Balázsékra nehéz idény vár, nagy kihívásokkal, akárcsak Talmára a világbajnokságon ? tudatta a Faster Management.

Nem csak ez a közös a két versenyzőben, hanem a tény, hogy mindketten a Henkel stratégiai partnerei. Ezért volt külön öröm Gábor számára, hogy barátja és egyben együttműködő partnere, Németh Ottó lett az Opel Dakar Team csapatvezetője. További hírek a team-ről honlapjukon olvashatók.

Eredményes évadot kívánok az Opel Dakar Team minden tagjának, melynek vége egy afrikai célba érkezés legyen. Balázsék nemzetközi és országos szinten is nagy megmérettetések előtt állnak, hiszen a Baja versenyek és az OB futamok is erős mezőnnyel rajtolnak idén. Azt kell, hogy mondjam Szalayék jól igazoltak, hiszen Németh Ottóval sokat erősödött a csapat. Ottóval régóta jó barátságban vagyok, és remélem, hogy sportvezetőként is olyan sikeres lesz, mint az üzleti életben. Erőt, kitartást kívánok neki, és Balázséknak is teljes szezonra! ? mondta el Gábor.

Szóljon hozzá!