ZETApress

hírportál

Az Amber Lounge Monaco-i eseménye

Már megszokhattuk, hogy a Monacói Nagydíj menetrendje rendre eltér a többi versenyhétvégétől és a pénteki nap F1-es szempontból a versenyzés helyett a csillogásról és a jótékonykodásról szól. Ennek keretében mindig megrendezésre kerül az Amber Fashion Show, mely egy jótékonysági rendezvény divatbemutatóval, aukciókkal és persze fogadással és partival.

A rendezvénysorozatot Sonia Irvine alapította, aki Eddie Irvine lánytestvére. Nem mellesleg a Formula?1-es versenyzők is végigvonultak a kifutón. Az idén megrendezésre került Amber Lounge Unite Fashion Show 2018 nevű eseményen Sir Jackie Stewart alapítványának, a Race Against Dementia-nak (Verseny a demencia ellen) gyűjtöttek.

Ennek keretében nagyszabású divatshow-t szemlélhettünk meg, ahol Esteban Ocon, Marcus Ericsson, Charles Leclerc, Sergey Sirotkin, Pierre Gasly, Brendon Hartley, George Russell és Antonio Giovinazzi versenyzők cserélték a versenyoverallt Crisoni öltönyre. A Formula?1-et képviselő hölgyek pedig Alessandra Vicedomini ruhákban vonultak fel: Amanda Newey (Adrian Newey felesége), Mara Sangiorgio (a Sky Sports Italia riporternője), Tamara Boullier (Eric Boullier felesége), Sonia Irvine és lánya Katie, valamint Pedro de la Rosa három lánya.

A Le Méridien Beach Plaza Hotelben megrendezett pazar eseményen részt vett még II. Albert monacói herceg, Lee McKenzie (BBC TV), Mara Sangiorgio (Sky Sports Italia), Gareth Wittstock, Roisin Wittstock, Liam Cunningham és Kit Harington színészek, Eddie Irvine Formula?1-es legenda, Victoria Silvstedt szupermodell, Luis Gerardo Mendez, Carlos Sainz és Ari Vatanen rally világbajnokok, Andreas Mikkelsen, Patrick Head, Monica Head Colombelli, Alan Pardew, Ethan Ampadu, Alessandra Vicedomini és még Keke Rosberg Formula?1-es világbajnok is. Az eseményen Justin Jesso énekelt, majd zártkörű vacsora és party zárta le a pénteki eseményt. Fotóink Kasznár Gyula felvételei.

Szóljon hozzá!