ZETApress

hírportál

Segítsük idős artistáinkat!

Fővárosi NagycirkuszAz Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének Elnöksége augusztus 10-én pénteken 19 órakor jótékony célú előadást szervez a MACIVA vezetésével a Fővárosi Nagycirkuszban ? tudatta Eötvös Tibor szakszervezeti elnök.

A Fővárosi Nagycirkusz aktuális műsorán, az idős, nagyra becsült nyugdíjas, cirkuszművészeink, dolgozóink, kollégáink részére egy külön előadást szervezünk, melynek teljes bevételével a szeretet ünnepe előtt, decemberben, megajándékozzuk a nyugdíjas, szakszervezeti tagjainkat, nagy elődeinket, munkatársaink.

Ezt a nemes kezdeményezést szinte hagyományként folytatunk, immár több mint harminc éve, szinte rendhagyó módon. Az előadás megvalósítását, köszönjük a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. igazgatójának, dr. Borsos Bea főigazgató asszonynak. Továbbá köszönjük azokat a támogatásokat, amelyeket a Fővárosi Nagycirkusz, Művészeti Szakszervezetek Szövetsége, Magyar Cirkuszigazgatók Egyesülete, a magán cirkuszok igazgatói, magán személyek, nyújtanak.

A jótékonysági előadás eredményességéért, ez évben is mindent megteszünk az előkészítésben. A Főváros Nagycirkusz sztárjai, az Atlantic Flight ? Nagy Cirkuszi Utazás című, nagyon sikeres műsort, mutatják be a kedves közönségnek. Nagy tisztelettel szeretném megköszönni Főváros Nagycirkusz vezetőségének, a műsorban fellépő művészeinek, dolgozóinak, műszaki személyzetének, hogy csodálatos kezdeményezést segítik.

E nemes napon olyan művészekért és kollégákért tesszük a dolgunkat, akik letették a Magyar Cirkuszművészet alapkövét itthon és külföldön egyaránt. Az említett generációkról, mind a mai napig külföldön a nemzetközi cirkuszvilágban, a világ minden táján, nagy tisztelettel, elismeréssel beszélnek, emlékeznek, hisz ők azok, akik öregbítették a magyar cirkuszművészet jó hírnevét.

Egy-egy kolléga személyisége, mind a mai napig, még 60-70 év távlatában is nagy emlék, külön történet. A múlt tisztelete és emléke nélkül nem lehet a jövőt építeni! Az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének megtisztelő feladat, hogy ezt az eseményt megszervezhetjük és karácsony előtt, együtt lehetünk a nagy elődökkel! Ahogy a Fővárosi Nagycirkusz a jótékonysági előadás ismertetésében hirdeti: Fogjunk össze! ? Jótékonysági előadás keretén belül, a nyugdíjas artistaművészek és dolgozók megsegítésére!!!

Kérjük kezdeményezésünket támogassák! Jegyek a Fővárosi Nagycirkusz pénztáraiban vásárolhatóak. VIP támogatói jegy: 20 ezer forint. Prémium kategória: 4500 forint. I. kategória: 3900 forint, II. kategória: 3100 forint, III. kategória: 1500 forint.

Szóljon hozzá!