ZETApress

hírportál

Gábriel-show a MOM-ban

Gábriel-show a MOM-banFarkas Gábor Gábriel lép fel élőben ma este 20 órakor a Csörsz utcai MOM Kulturális Központban ? tudtuk meg a délutáni összpróbán, ahol két sztárvendége: Csobot Adél és Gájer Bálint is színpadra állt.

Az elmúlt 15 évben a Budapest Moulin Rouge nemzetközi hírű nyitó revüjének konferanszié-férfi főszerepét sok nagy musical szerep (Cabaret, Godspel, Avenue O.) nemzetközi fesztivál (cirkusz, színház, film és jazz) és rengeteg telt-házas koncert követte határon innen és túl. A MOM Kulturális Központban ma este a magyar show műfajának egyik legjelentősebb alakja zenekarával visszarepít bennünket a boldog békeidők hangulatába és a magyar és amerikai könnyűzene klasszikussá vált dalaiból ad áttekintést Frank Sinatrától Máté Péterig.

A tőle megszokott módon érzelmes és kirobbanóan energikus dalokra számíthatunk. Igazi érzelmi és zenei hullámvasútra invitál bennünket, a show garantált. A 2014 elején bemutatott Ajándék című első nagylemezén szereplő dalok mellett olyan előadók nagy slágereit kínálja nekünk eredeti stílusában, mint Frank Sinatra, Liza Minnelli, Tony Bennett vagy Máté Péter és Szécsi Pál.

Persze a tánc és egy-egy paródia sem maradhat el. A táncművészet képviseletében a legmagasabb minőségben, a legnagyobb televíziós zenei műsorok koreográfusai gondoskodnak., élőzenéről pedig Gábriel több mint tízéves zenekari formációjának kiváló muzsikusai biztosítanak bennünket. Gájer Bálint és Csobot Adél személyében pedig olyan kollégákat hívott, akikkel bár hasonló műfajban dolgozik ? így akár riválisainak is hihetnők őket ? mégis a legnagyobb harmóniában dolgozik együtt. Akik ismerik Gábriel eddigi munkásságát, azok számára is tartogat meglepetéseket, akik viszont eddig nem ismerték, azok önfeledten szórakozhatnak!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gábriel sikere | ZETApress

Szóljon hozzá!