ZETApress

hírportál

Boltos gála az Urániában

Ma este kiderül, melyik webáruház lesz az Ország Boltja 2012-ben! A verseny fontosságát hűen bizonyítja, hogy az aktív magyar webáruházak csaknem fele regisztrált eddig résztvevőként a megmérettetésre. Közel félezer bolt indult el és tízezrek szavaztak kedvenc internetes áruházukra az elmúlt három hónap során.

A verseny lezárását követően hétfőn közjegyző hitelesítette az eredményeket, majd megkezdődött az Ország Boltja trófeák gyártása. A díjakat este 19 órától Szekeres Pál, az EMMI sportért felelős helyettes államtitkára, Dr. Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke, Kőszegi András, a BrandTrend főszerkesztője, Kiss Ervin Egon, a SZEK elnöke, Szabó Melinda fitnesz világbajnok, valamint Hajas László, Vass Virág, DJ Dominique, Felly K, Kovi, Völgyesi Gabi, Iszak Eszter, Keleti Andrea és Nagy Adrienn adja át.

Szintén díjat adnak át a Google, az IAB Hungary, a Sony Magyarország, a PayU Hungary, a Budapest Bank, az EVO Media, a MITO, a Piac és Profit és a PluszGarancia vezetői. Az eseményen köszöntő beszédet mond: Simon Gábor, a Parlament Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke. Az est háziasszonya Ördög Nóra lesz, fellép a Quantum XXL, Litkai Gergely, a Dumaszínház művésze és Soma, a bűvész világbajnok.

Az Ország Boltja versenyen több mint 450 webáruház indult el idén. Piacvezető ár-összehasonlító oldalként az Árukereső.hu feladatának és kötelességének érezte lehetőséget biztosítani a magyar internetes boltoknak, hogy részt vegyenek egy olyan ingyenes megmérettetésen, melyben közvetlenül a magyar vásárlók értékelik szolgáltatásaikat. A portál fontosnak tartja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online kereskedelem folyamatos fejlődését. A nyitott, és minden magyar webáruház számára ingyenes versenyen 2012. július 16-tól október 8-ig lehet szavazni. A valódi vásárlók visszajelzései alapján az Ország Boltja verseny hitelesen tudja bemutatni, hogy melyek a legjobb magyar webáruházak ? tudtuk meg Büchler Ákostól.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A Mysoft.hu az Ország Boltja | ZETApress

Szóljon hozzá!