ZETApress

hírportál

Újabb kiscsillagok

Énekesek, zenészek és táncosok a továbbjutók között. Az elmúlt heti érzelmi hullámzás után tegnap tovább keresték a Csillag születik 2012 zsűritagjai, Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert a kis csillagokat az RTL Klub képernyőjén.

Az ítészek most is rengeteg tehetséges énekest fedeztek fel a válogatás során, akik megérdemelten jutottak be a következő fordulóba. Megható produkciót láthattak a nézők a 25 éves, háromgyerekes Danyi Zoltánnétól, aki egy Cserháti-dallal gyűjtötte be a továbbjutást jelentő igeneket.

Az énekesek mellett ezúttal több tehetséges tánccsoport is örülhetett: a swing műfajában brillírozó Just Dance, a néptáncot bemutató kárpátaljai Betyárok, a breakben remeklő Possession és a látványos quick change elemekkel operáló Latin Carneval társulat. A jó hangulatot a Mini Max duó fokozta tovább, akik táncos komédiájukkal szereztek három igent, így őket is láthatják még a nézők a Csillag születik színpadán.

Hangszeres előadókból sem volt hiány a továbbjutók között. A Fele királyság duó egy elektromos hegedűvel és egy gordonkával állt színpadra, a klasszikus zenét azonban Michael Jackson-dalokra cserélték. A siker pedig nem maradt el, még Puzsér Róbertet is olyannyira magával ragadta a produkció, hogy tőle is bezsebelhettek egy igent. Nagy Brigitta és Tóth András szerelmespárként érkezett, de nem ezzel, hanem az énekes-gitáros előadásukkal szerezték meg az igeneket.

Továbbjutott a következő fordulóba a harmincas férfiakból álló, agrár-popot játszó In Diretta nevű zenekar. A hangszeres előadók közül még a Marosvásárhelyről érkező Molnár József és Vízi Imre örülhetett, akik egyedi módon egy gitárral és egy hegedűvel adták elő Caramel: Lélekdonor című számát. Április 7-én, nagyszombaton folytatódik a Csillag születik 2012, ahol a zsűritagok újabb tehetségeket találhatnak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újabb lány búcsúzott | ZETApress

Szóljon hozzá!