ZETApress

hírportál

Újabb lány búcsúzott

Péntek este Kullai Tímea búcsúzott a tv2 Megasztár 4. fordulójából, így már csak három lánynak van esélye a végső győzelemre. Az első fordulóban Réti Nóra búcsúzott, míg a másodikban és harmadikban egy-egy fiút: Szűcs Ádámot és Horváth Istvánt küldte el a hetes.

A héten Bereczki Zoltán készítette fel a versenyzőket, így már mind a négy zsűritag foglalkozhatott a versenyzőkkel. Az utolsó három helyen Timi mellett Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila állt, de ez utóbbi a szavazás folytatásakor a nézők juttattak tovább. Timi és Bozont ezután Zoli ítéletére várt.

Mindhárom zsűritag ? Bocskor Gábor, Falusi Mariann és Mester Tamás ? Timit juttatta volna tovább, de ez nem számított. A döntő szót Bereczki mondta ki, aki zsűri-társaival ellentétben Bozontnak adott újabb lehetőséget. Azt már gondolni sem merjük, hogy a kilencek együttes produkciója alatt a zsűri megbeszélte már a döntést, s vigasztalásul adta le voksát ? immár tét nélkül ? Timire, hogy a kiesett lány el ne keseredjen.

Jövő héten folytatódik a show, Mariann lesz a felkészítő tanár. Az öt fiú és három lány filmdalokat fog előadni, remélhetőleg nagyrészt magyar nyelven. Sokkal jobb ez a nézőnek, de sokkal jobb nekik is. Mi legalább értjük, miről énekelnek, ők meg így könnyebben megtanulják a szöveget.

Hetvenketten a Csillag születikben

Tegnap újabb kiscsillagoknak adott legalább három igent az RTL Klub zsűrije, de jóval többet ejtett ki a rengeteg fellépőből. A múlt heti továbbjutókkal együtt 72-en várják a továbbjutást. A jövő szombati fordulóban őket láthatjuk újra, közülük kell az első élő adásra 12-t kiválasztani Pokorni Liának, Hajós Andrásnak, Hernádi Juditnak és Puzsér Róbertnek. A kritikus jóval szőröszívűbb volt ítésztársainál.

3 hozzászólás

  1. A Megasztár péntek esti adásában Falusi Mariann döntése értelmében a kecskeméti Bihal Roland számára ért véget a verseny. A veszélyzónában Szakos Andrea és Talán Attila állt mellette. Andit a nézők, Attilát most a ?hetes? mentette meg. Az ötödik döntő fotói már elérhetők a tv2 Sajtószoba Galéria/Megasztár 2012 mappájában. A Megasztár teljes adása és egyes produkciói, folyamatosan frissülő tartalommal megtalálhatók a hivatalos oldalon. A tv2 hivatalos Megasztár Facebook oldalán 17-én, kedden 13 órától Bihal Roland videóchat-en válaszol a rajongók kérdéseire és ő közvetíti pénteken a hatodik élő döntőt!