ZETApress

hírportál

Anti váltja Zolit

Ambrus Zoli egy ideig kivonul a reflektorfényből. Az Irigy Hónaljmirigy sikereinek csúcsán úgy döntött, elvonul a reflektorfénytől és a háttérből folytatja munkáját. Míg Zoli pihen, a fellépéseken a csapat régi jó barátja, Csarnoki ?Atom? Anti helyettesíti majd.

A decemberi, Papp László Sportarénabeli fergeteges jubileumi koncertet egy éves kemény munka előzte meg. A fiúk egyrészt az ország minden szegletében felléptek, másrészt kiadtak egy könyvet, válogatás cd-t, felturbózták a honlapjukat, hogy a napi 15 ezer látogató mindig friss információt találjon róluk, és persze a nagy jubileumi show-t is éjjel-nappal szervezték. Nem csoda, hogy a mirigyesek életük egyik legkeményebb évét tudhatják a hátuk mögött ? tudtuk meg Bódis Rékától.

Nem csak a külső szemlélőknek, de számunkra is szinte hihetetlen, hogy egy szilveszteri bulira összekovácsolódott banda, akik lételeme az ökörködés, immáron húsz éve vannak együtt ? meséli Ambrus Zoli. ? Mindenben közösen döntünk, a születésnapunk részleteit is együtt dolgoztuk ki. Annyira belefeledkeztünk a szervezésbe, hogy észre se vettük milyen gyorsan telt el ez az év. Minden időnket, a családunkat és mindent a célnak rendeltünk alá. Mesés, de ugyanakkor pörgős és nagyon fárasztó évet tudhatunk magunk mögött. Mintegy 200 fellépés, 20 állomásos születésnapi koncertturné, jubileumi könyv, válogatás cd és teltházas koncert a Sportarénában? fantasztikus volt! Megható érzés volt és ezúton köszönjük ennek a 10 ezer barátunknak, hogy megtiszteltek jelenlétükkel minket az Arénában. Köszönjük partnereinknek és annak a 200 fős stábnak, akik az elmúlt évben nap mint nap keményen dolgoztak velünk, hogy a produkció tökéletesen sikerüljön. A családtagjainknak különösen hálásak vagyunk, akik tolerálták, hogy semmi mással nem foglalkozunk és támogatásukkal segítettek minket ez alatt a 20 év alatt. De én egy időre kiszállok. Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében, a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól a média pörgéséből és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem következményében az egészségemre ennél több időt kell fordítani, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem. Pihenésem alatt a szerepléseknél ? régi jó barátunk ? Csarnoki ?Atom? Anti egészíti ki a csapatot. Ez talán egyes nézőknek nem is lesz furcsa, hiszen Anti évek óta dolgozik velünk és többször volt már színpadon is látható.

Zoli mindezt természetesen megbeszélte a mirigyesekkel, hiszen ahogyan mondta, mindenben együtt döntenek. Ők pedig megértették, hogy egy ilyen fárasztó év után igenis van, aki a reflektorfényen kívül akar lenni. A mirigyek pörgése nem áll le. Már forgatják a tv2 játékos vetélkedőjét, ahol ? két csapatra osztva ? egymás ellen számos lehetetlennek tűnő akadálynál mutatják be, hogy semmi sem fog ki rajtuk.

Szóljon hozzá!