ZETApress

hírportál

Mirigyek az Arénában

Húszéves az Irigy Hónaljmirigy. Az ünnepelt ? akinek új könyvéről nemrég írtunk ? ajándékozni fog! Húsz szerencsés Mirigyrajongó több ezer ember előtt léphet fel a Sportarénában! ? tudtuk meg Bódis Rékától.

Huszadik születésnapja alkalmából olyan koncerttel lepi meg közönségét az Irigy Hónaljmirigy, amire fennállásuk óta még nem volt példa. A zenekar mindig odafigyelt, hogy fellépéseik látványosak legyenek, de a decemberi koncertjük az eddigieket is felülmúlja. A koncert előtti utolsó hajrában van hazánk legismertebb parodista zenekara az Irigy Hónaljmirigy. Fennállásuk óta már egy új generáció cseperedett fel, így nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a produkciójukat kicsiktől a szép korúakig kedvelik. Az elmúlt húsz év alatt mit sem lassult a lendületük.

Ki gondolná, hogy csak egy szilveszteri bulira állt össze annak idején az Irigy Hónaljmirigy formáció. A buli jól sikerült és azóta is tart. Ez év decemberében pedig már összeállásuk 20. évfordulójára készülnek. Büszkék az elmúlt évekre, arra, hogy együtt vannak és arra, hogy ennyi idő elteltével is még mindig van bennük tűz. A 20 év alatt közel ötszáz dalt, tíz nagylemezt termelt a csapat, évente száznál is többször lépnek fel és a munka mellett mindig jut idő egymásra és valami új hülyeségre. Különös élvezetet nyújt számukra paródiáikhoz az alanykeresés és fellépéseikre a megfelelő jelmez és kellék megtalálása.

Az eddigieknél még nagyobb őrületben lesz része mindazoknak, akik december 29-én az Irigy Hónaljmirigy születésnapi koncertjével indítják a szilveszteri bulizást. A zenekar Magyarországon eddig még nem látott színpadtechnikával, legismertebb slágereikkel készülnek arra, hogy az év legnagyobb záró buliját adják, de olyan Mirigy módra?

A koncerthez elengedhetetlenül szükséges dolgok számokban: egy szemeteskuka, két seprű, marmonkanna, több rekesznyi sörösüveg, ruhaszárító, 112 paróka, 125 jelmez, 132 egyéb kellék, százezer Watt hang, 170 ezer Watt fény és 240 millió pixel a kivetítésnél, a 30 legnagyobb sláger, közel háromórás koncert?

A zenekar, hogy tovább fokozza a hatást, rajongóiknak további meglepetéssel készült. Meghirdette az Én Megamirigy válogatást, melyből a legjobb 20 énekes ? mint az Irigy Hónaljmirigy kórusa ?, több ezer ember előtt együtt énekelhet majd kedvenceivel december 29-én a sportaréna színpadán. A kórus tagjaiban azon túl, hogy nagyon jó hangjuk van és hogy mind egytől egyig Mirigyrajongó, semmi közös nincs. Van köztük parodista, színészpalánta, iskolás és irodai munkás. De az is biztos, hogy életük egyik álma teljesül majd az Irigy Hónaljmirigy Jubileumi koncertjén.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Félnégyes Budapesten | ZETApress
  2. Anti váltja Zolit | ZETApress

Szóljon hozzá!