ZETApress

hírportál

A doboz a Toldiban

Te mit tennél, ha valaki adna egy dobozt, egy gombbal a tetején, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod? ugyanakkor meghal valaki, akit nem ismersz? Megtennéd? ? Pontosan ezzel a kérdéssel szembesül Norma és Arthur Lewis A doboz című színes, feliratos 115 perces amerikai thrillerben.

1976-ot írunk, az angoltanár és a NASA-nak dolgozó mérnök átlagos külvárosi életet él kisfiukkal, amíg egy nap egy rejtélyes, torz arcú idegen fel nem bukkan, és eléjük nem teszi a dobozt, mint a nagy lehetőséget életük megváltoztatására. 24 órán belül dönteniük kell. Norma és Arthur súlyos morális dilemmával szembesülnek, hamarosan pedig arra is rájönnek, hogy döntésük következménye messze túlnő rajtuk.

A Sundance-díjas Donny Darko rendezője, Richard Kelly új filmjében a Legenda vagyok és a Csodás álmok jönnek írója, Richard Matheson klasszikus novelláját adaptálta. Főszereplők: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella. Bemutató jövő csütörtökön a Budapest Film forgalmazásában.

A T-Home a 41. Magyar Filmszemle főtámogatója

A Magyar Filmszemle szervezőbizottsága és a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti szolgáltatásainak márkája, a T-Home megállapodásának értelmében a februárban megrendezésre kerülő 41. Magyar Filmszemle főtámogatója a T-Home.

A közelmúltban aláírt támogatói megállapodás nagymértékben hozzájárulhat a filmszemle sikeres megrendezéséhez. A T-Home, TV, internet és telefonszolgáltatóként kiemelt céljának tekinti a kultúra, azon belül is a képernyőkhöz kötődő vizuális műfajok, így a filmművészet támogatását.

A filmszemle budapesti vetítéseire február 2-a és 8-a között kerül sor a Palace MOM Park és az Uránia Nemzeti Filmszínház termeiben. A vidéki vetítések röviddel a szemle nyitónapját megelőzően Keszthelyen, Gyöngyösön, Veszprémben és Balassagyarmaton zajlanak. A versenyprogram keretében 16 játékfilmet, 33 kisjátékfilmet, 30 dokumentumfilmet és 7 tudományos-ismeretterjesztő filmet mutatnak be. A szemle nyitófilmje Jancsó Miklós: Oda az igazság című alkotása lesz. További információkért keresse fel a filmszemle hivatalos honlapját.

A T-Home

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája. A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. További információk weboldalukon találhatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Igazság a moziban | ZETApress

Szóljon hozzá!