ZETApress

hírportál

Tovább megy a Kossuthkifli

Kovács LehelAki a március 15-i események sodrásában lemaradt a Fehér Béla lebilincselő regényéből készült tévésorozat, a Kossuthkifli 1. epizódjáról Rudolf Péter rendezésében, az ma este 20 órától megnézheti az ismétlést a Duna World műsorán vagy idekattintva az interneten.

Március 22-én vasárnap a Dunán folytatódik este 20:50-kor a sorozat a 2. résszel, melyben az utazás első napját követheti nyomon a néző. A szerelmesek Thalvizer grófnő és Batykó, a különös, kissé hibbant kocsihajtó kíséretében postakocsin indulnak el, hogy a hadszíntérré vált országon át elvigyék a beiglit Debrecenbe, s egyben végére járjanak a rejtélynek.

Az úton martalócok támadnak rájuk, majd megmenti őket Badagány, a limlomász, akitől Estilla egy csodálatos kis étüit vásárol, és megismerik a díszes dobozka ősi legendáját is, mely szerint egy elvarázsolt vitéz lakik benne. Az ősmagyar Füzegy szerepében Kovács Lehel látható. A több mint 100 színészt felvonultató, hatrészes, epizódonként 53 perces kosztümös szériáról idekattintva olvashatunk ? tudtuk meg Tamás Dorkától.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wWRaWb6sSYg[/youtube]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Füzegy vitéz kiszabadul | ZETApress

Szóljon hozzá!