ZETApress

hírportál

Több mint 200 ezeren látták

Túllépte a kétszázezres nézőszámot a február elejei bemutatót követően a Made in Hungária. Fonyó Gergely filmje még mindig nagy sikerrel dübörög a budapesti és vidéki mozikban. Az alkotók és a szereplők továbbra is járják az országot, talán ennek is köszönhető, hogy sok vidéki városban pótszékes teltházzal vetítik a Made in Hungáriát. Előfordult, hogy az előadások után tánccal, énekléssel fejezték ki a nézők a film és a rock and roll iránti lelkesedésüket.

A töretlen érdeklődésnek köszönhetően a CD-n kiadott filmzene aranylemez lett. Számtalan meghívás érkezett külföldi országokból, még a tengeren túlról is, ezért feltehetően, a musical vígjátéknak a határon túl legalább annyi rajongója lesz, mint hazánkban. Forgalmazó a Budapest Film.

Az idei volt a legsikeresebb Titanic filmfesztivál

A március 26-a és április 5-e között megrendezett 16. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál népszerűbb volt, mint valaha. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett úgy a nézők, mint a sajtó és a szakma részéről. A programban 26 ország 56 filmje szerepelt, amelyre a fesztivál 11 napja alatt mintegy 15 ezer-hétszáz néző volt kíváncsi. Ez a nézőszám alig marad el a tavalyitól, ami most, hogy a mozilátogatók száma évről évre fogy, kiemelkedő eredménynek tekinthető. Büszkén mondták a szervezők, hogy Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes eseménye immáron végérvényesen nagykorúvá vált.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Made in Hungária Karlovy Varyban
  2. Újra itt a Titanic! | ZETApress

Szóljon hozzá!