ZETApress

hírportál

Torrente Budapesten

Két hete láttuk a Torrente43D című filmet az MM Lurdy moziban. Santiago Segura, a Torrente-filmek sztárja a hétvégét Budapesten tölti. Április 27-én, pénteken éjjel érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre, ahol a rajongói közül többen is tervezik, hogy meglepik.

A szombati nyilvános program 18 órától közönségtalálkozóval kezdődik az MM Lurdy moziban. Az esemény Facebook-oldala idekattintva érhető el. Az este egy Torrente éjszakai partyval ér véget a Fogas Házban, a terézvárosi Akácfa utca 51-ben. Az eseményen Torrente Ki mit tud és El Fary DJ set is szerepel, s találkozik a magyar szinkronhanggal, Csuja Imrével is. Az esemény Facebook-oldala idekattintva látható.

Április 29-én, vasárnap a CC Aréna moziban 13:30-tól közönségtalálkozót tartunk. Itt lesz az eredményhirdetése a Torrente hasonmásversenynek is. Az esemény Facebook-oldala idekattintva érhető el ? tudtuk meg Gulyás Balázstól. Santiago Segurát legközelebb az Én, a séf című francia gasztro-vígjátékban láthatjuk viszont, a film júniusban kerül a hazai mozikba a Budapest Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Torrente Cervantesnél | ZETApress

Szóljon hozzá!