ZETApress

hírportál

Rubini és Virzi a Puskinban

Sergio Rubini és Paolo Virzi legújabb filmjeivel folytatódik a MittelCinemaFest 2010. A hétvége gazdag filmválasztéka után ma este 20 órakor Sergio Rubini: A mumus című filmjével folytatódik a VIII. Közép-európai Olasz Filmfesztivál a belvárosi Puskin Moziban.

A népszerű színész-rendező, Rubini legújabb filmjének főszereplője visszatér pugliai szülőfalujába, hogy elbúcsúzzon haldokló édesapjától. A gyermekkori emlékeken keresztül időutazás kezdődik a főhős lelkében, miközben a jelenbeli események meglepő felismeréssel szolgálnak. A film főbb szerepeit Rubinin kívül Margherita Buy, Riccardo Scamarcio és Valeria Golino játsszák.

Holnap este 20 órakor Paolo Virzi: Az első szép dolog című idei vígjátékát láthatja a magyar közönség. Az olasz komédia nagyjait idéző stílusban a film egy családi megbékélés történetét meséli el összeszőve múlt és jelen eseményeit. Sergio Rubini és Paolo Virzi az utóbbi évek olasz filmművészetének meghatározó alakjai. A filmeket olasz nyelven, magyar szinkrontolmácsolással láthatják az érdeklődők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mészárlás a Puskinban | ZETApress

Szóljon hozzá!