ZETApress

hírportál

Jutalomjáték mű-címadással

Tóvölgyi Katalin keramikusművész: Jutalomjáték című kiállítása nyílt meg tegnap 18 órakor a József körút 70-ben. Az április 3-án keddig hétköznap 9-től 18-ig látogatható kiállítást Csenkey Éva művészettörténész nyitotta meg. Közreműködött: Czeglédi Ibolya hegedűn és Klebniczki György zongorán.

Mű-címadó verseny indult tegnap este. A játék célja: az alkotásokra minél jellemzőbb, tartalmasabb címek megtalálása. A verseny-játék módja: a verseny-játékos 3 mű címét változtathatja meg kedve szerint kifejezőbbre, szellemesebbre. A 3 művet tetszése szerint választhatja ki. A papírra a játékos egymás alá felírja a kiállításon szereplő 3 mű sorszámát és az egyes sorszám mellé olvashatóan az általa javasolt új címet. Alatta szintén olvashatóan a nevét, elérhetőségét: emailcímét, telefonszámát. Egy játékos több különböző 3 mű új megnevezését is leadhatja, de egy-egy cédulán más 3 különböző mű címe szerepeljen.

A mű-címadó játék március 21-én szerdán 18 óráig tart a Józsefvárosi Galéria Tóvölgyi Katalin keramikusművész kiállításán. Másnap e-mailben vagy telefonon értesíti a Józsefvárosi Galéria a nyerteseket a háromtagú zsűri döntéséről. 23-án pénteken a 18 órakor kezdődő program ünnepélyes záróeseménye a díjátadás, a nyertes pályázók címeit a kiállításon a látogatók az alkotások mellett olvashatják. I. díj: Tóvölgyi-kerámia, II. díj: Tóvölgyi-könyv, III. díj: Tóvölgyi-rajz. A zsűri a színvonalas verseny érdekében fenntartja a díjazás és megjelentetés változtatásának jogát. A zsűri döntése ellen fellebbezésnek helye nincs.

S mi lesz még március 23-án este a mű-címadó játék díjátadása mellett? ? Sulyok Gabriella filmje Tóvölgyi Katalin & Redner Renée kiállításáról (2008,20?), majd beszélgetés az alkotókkal. Vezeti: Albrecht Júlia képzőművész. Öt nappal később, március 28-án szerdán 18 órakor tárlatvezetés lesz a kiállítóval és Mónus Viktorral. A kiállításra és a hozzá kapcsolódó programokra a belépés díjtalan.

Szóljon hozzá!