ZETApress

hírportál

Madarak, hüllők Vajdahunyadvárban

Minden természetbarát érdeklődőt sok szeretettel vár a Magyar Mezőgazdasági Múzeum mától vasárnapig a VII. Nemzetközi Díszmadár Kiállításra, Hüllő és Terrarisztikai Vásárra, valamint a Dísznövény Kavalkádra! Már hetedszer jönnek össze a magyar és a környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét.

Igen, ez egy madárszépségverseny is! Ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár verseng a Pannónia Díszmadár és Díszállat Egyesület által kiírt kupákért. Az igazi családi programot nyújtó 3 napos eseményre a madárbarátok mellé a kígyók, egyéb hüllők és a félelmetesebbnél félelmetesebb óriáspókok szerelmesei is beköltöznek a Vajdahunyadvárba.

És ha valakinek kedve támad ezek után madárfüttyre vagy csiripelésre ébredni, esetleg kígyókat vagy pókokat melengetni otthonában, semmiképpen ne riadjon vissza a gondolattól, hiszen mindezt a jelenlévő szakemberek útmutatása mellett bárki megteheti. A múzeum azzal a nem titkolt szándékkal vár mindenkit, felfedezzék fel ezt az új világot, szeressenek beléjük, hiszen a kiállítás alkalmával nagyon szép fajokhoz kerülhetünk közelebb! A természet állat csodái mellett tovább színesíthetjük otthonunkat a Dísznövény Kiállítás és Vásár nyújtotta üde zöld színpompájával.

Szóljon hozzá!