ZETApress

hírportál

Öko design a Király utcában

Interaktív kiállítás nyílt tegnap este a város szívében, mely filozófiájával, megjelenésével és programjaival a környezettudatos életmódra és gondolkodásra sarkal. Helyszíne a terézvárosi Central Passage a Király utca és Paulay Ede utca között.

A városban élő embereknek szeretnének mutatni egy alternatív környezettudatos jövőképét, a Design szemüvegén át. A rendezvénysorozat mottója: Öko Life ? City Life? Városi Élet ? Élhető Város? Hogyan szolgálhatja a Design a városi életet? Erről egy divatbemutatót is láthattunk a kifutón.

A megnyitón szó esett a vörös-iszapkatasztrófáról is, melyet egy jótékonysági fotókiállítás keretein belül kommunikálják a szervezők kommunikálni. Voltak pólók, amelyet a celebek dedikálták a Made in Hungary teremben ? Marek Zoltán Vörös-iszap fotókiállításának helyszínén ?, amit színes festékkel lehetett dekorálni. Utána mindenki az általa kiválasztott pólót kézjegyével látta el, melyről a fotókat Lantai József készítette. A kiállításról további információt idekattintva találhatunk.

A pólókat árverezésre bocsátják, és az ebből befolyt összeget a katasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánlják fel. A dekoráláson és az ökobári VIP fogadáson megjelent Bíró Ica, Ernyei Béla, Puskás Peti, Sütő Enikő, Tabáni István, Vásáry André, Varga Viktor és még sokan mások. Viktorral újra találkozhatunk szombat este 10 órától a Nagymező utcai B Seven UV partiján, ahol a cápakalandhoz hasonlóan megint bevállal valamit. Mottó: Világíts és Vibrálj!

A november 30-ig látogatható Central Passage felépítése: interaktív kiállítótér, önálló kiállítások, installációk, divatbemutatók a hazai tervezők munkái alapján, iparművészeti kiállítások, fotókiállítás. Ma este fél 8-kor újabb programok várják az érdeklődőket.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Barbi és Iza a pult mögött | ZETApress

Szóljon hozzá!