ZETApress

hírportál

Barbi és Iza a pult mögött

Szombat este, UV fények, ?90-es évek zene, tánc, sztárok, testfestés, B Seven Club: Itt minden kiderült, még az is, hogy Orosz Barbi, a méltán csinos műsorvezető hölgyünk nagy valószínűséggel ? képletesen szólva ? pályát tévesztett.

Bátran ki merem jelenteni, ugyanis Barbi az est folyamán megmutatta másik oldalát, hogy ő bizony mindenhol megállja a helyét, ha kell nem csak a képernyő előtt, hanem a pult mögött is. Nem hiába emlegetik sokan őt kaméleonnak, amit már nem csak a külsejére lehet ráhúzni. A díva mögött egy igazi vidéki lány rejtőzik, aki semmilyen feladattól sem riad vissza, a pult mögött igen rutinosan mozgott, csak úgy sürgött-forgott, mint aki napi szinten gyakorolja. Gyönyörű mosolya üdítő látványt nyújtott a szomjazóknak.

UV Party sztárokkal ? egy exkluzív est UV lámpák fényében. A főszerepben PG, testfestő művész, aki olyan motívumot fest a tested bármely részére, amit csak kérsz. Hogy hova, és mit szeretnél csak rajtad áll. A hangulat kedvéért ajánlatos a lengébb öltözet, legalábbis rövid ujjú felső, vagy szoknya, színekben pedig fehér, illetve a pompás rikító színek. Bízzunk a sztárjainkban és bennetek, hogy a kreativitásotokat és bátorságotokat nem hagyjátok otthon. Az est mottója: Világíts és Vibrálj! ? állt a meghívóban, melyre korábban már utaltunk.

Széles Iza, az egykori egzotikus megasztár kissé félszeg, megszeppent kislányként állt be a vörös démon mellé, aki viszont nem sokáig habozott, szárnyi alá vette és rögtönözött gyorstalpaló tanfolyamot adott. Izának nem kellett sok idő, Barbi segítségével egy kettőre összedobott magának egy koktélt, bőszen figyelt, és gyorsan tanult majd büszkén fogyasztotta el a megérdemelt italát.

Az éjszaka folyamán többek között jelen volt még Kefir, alias, Kecskés Tibor gyönyörű kedvesével, tőlük megszokott módon feltűnésmentesen egy csendes sarokban húzódzkodtak meg. Szecsődi Karcsi új frizurával szerényen a háttérben meghúzódva, Kefirekkel együtt, mint egy angyal ült a kanapén egy üdítő társaságában ? tőle nem megszokott módon ? mosolygósan.

A polgárpukkasztó fiatalember annyit azonban elárult, hogy ez a betegsége miatt van, ugyanis pár napja őt is elérte egy megfázásos tünetekkel járó vírus, mint a többi sztárt is, akik sajnos emiatt nem tudtak részt venni az eseményen. Nagyra értékelendő, hogy az összes erejét összeszedte és még így is eljött közénk, hogy a társaságát élvezhessük.

Összességében a parti zseniálisan sikerült, Iza és Barbi engedtek PG ? testfestő ? kreativitásának és hagyták kibontakozni, ahogy a képek is bizonyítják. Mindenki táncolt, nevetett jókedvűen bulizott. Végszóként azért hozzátenném, hogy Orosz Barbi még véletlenül sem tévesztett pályát, neki abszolút a színpadon és a képernyőn van a helye, ez vitathatatlan és nem is kérdéses! ? tudtuk meg Bereczki Hajnalkától. A képekért köszönet Steiner Gábornak és a B7 fotósának.

Szóljon hozzá!