ZETApress

hírportál

Körömdesign Nyári Diának

A HOEC (Hungarian Open Europe Cup 2018), azaz az ősz legnagyobb fodrász ? köröm ? smink ? szempilla szakmai verseny keretében a hazai szakmai és blogger közönséget is elvarázsolta Alisha Rimando világbajnok körömépítő művész szakértelme és az általa vezetett Artistic Nail Design prémium minőségű termékei.

Az Artistic Nail Design formabontó megjelenése volt ma az ősz legnagyobb szakmai versenyén. Körömépítést láthattunk a szakma királynőjétől. A rendezvény keretében a körömművész Nyári Dia színésznőnek személyesen is elkészített egy egyedi körömdesignt.

Fun. Edgy. Exclusive. ? A lehetőségek végtelen tárháza. Ezek a világ egyik vezető, prémium minőségű, professzionális körömművészeti anyagokat gyártó cégének, az Artistic Nail Design legfontosabb jellemzői. A sajtóesemény, melynek a New York Palota adott otthont, a HOEC 2018 keretében került megszervezésre, amely a szakma legnagyobb nemzetközi kiállítása és vására, amelyen 17 ország 200 versenyzője vesz részt és melynek idén az Artistic Nail Design a főszponzora.

A sajtóeseményen az Artistic Nail Designt Alisha Rimando, az amerikai cég vezetője és kreatív igazgatója, Csukovics Andrea, az Artistic Nail Design Hungary ügyvezetője és Christian Lacheny, Vice President of International Sales tolmácsolásában a résztvevők betekintést nyerhettek a világ körömdesign-trendjeibe, az Artistic Nail Design működésébe és megismerhették a legújabb fejlesztéseket, valamint az Artistic Nail Design különlegességét adó színek forradalmát. Az esemény keretében a cég vezetője, Alisha Rimando egy csodálatos körömművészeti alkotást készített el Nyári Dia számára.

Az Artistic Nail Design világhírű körömművészek és termékfejlesztők által jött létre azzal a céllal, hogy jó minőségű anyagokat és kiváló oktatási programot nyújtson a professzionális köröm piacon. Forradalmi újításainak köszönhetően a cég több mint 200 gyönyörű gél lakk mellett kivételes minőségű Poly géleket, azaz Putty-kat és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig olyan termékeket hozott létre, amelyek könnyen kezelhetőek, így remek eszközéül szolgálnak a szakma művészeinek.

A márka magját a kifogástalan minőség és a kivételes, keverhető, így az egyedi igényeket is maximálisan kielégítő, különleges hatást nyújtó színek adják. Minden árnyalatukat egyedileg, inspiráció révén terveznek meg és minden színnek saját, egyedi története van. Évente hat kollekciót állítanak elő, hogy folyamatosan diktálják a trendet és biztosítsák a körömművészek színpalettáját.

Legújabb kollekciójuk a Welcome to the Show, amely a Queen-ről szóló film gyártójának felkérésére született meg egy egyedi fejlesztés eredményeként. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az Artistic Nails Design támogatója lett a világszerte ismert és látogatócsúcsot döntögető Bohém Rapszódia című 134 perces filmnek.

A cég egyik legfontosabb ereje az oktatásban rejlik. Oktató programjuknak és az Artistic Angelsként ismert oktatási csoportjuknak köszönhetően különleges, a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő oktatási programot dolgoztak ki, biztosítva ezzel a kiváló minőséget és az elsajátított tudás megfelelő szintű továbbítását.

Alisha az Artistic Nail Design vezetője és kreatív igazgatója, több mint 25 év tapasztalattal a háta mögött a szakma világszerte elismert királynője. Műkörmösként kezdett el dolgozni még 1993-ban, majd oktatóként és értékesítőként népszerűsítette a termékeket. Szakmai áttörést számára a világbajnok Tom Holcombbal való kooperáció jelentette, amikor először a kézmodellje lett, majd oktatóként és termékfejlesztőként 2005-ben létrehoztak egy új professzionális anyagot és ezzel egy időben sikerült megnyernie a Világbajnokságot Pink&White épített kategóriában. Számos könyv szerzője, közel 400 műkörmös oktatója és a Rock Hard Nails műköröm alapanyagok kifejlesztője.

Szóljon hozzá!