ZETApress

hírportál

Cseh Laci kiszabadult

Cseh Laci a szabadulószobánálOktóber 26-án pénteken ismét megrendezik a Szabadulószobák Éjszakáját! Az országos rendezvényen több tucat szabadulószoba várja a nyomozni vágyókat egy fergeteges csapatépítő játékra ? tudatta Bányász Árpád.

Ötödször lesz Szabadulószobák Éjszakája. Cseh László, az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó szeret játszani, a szabadulószobákban is rendszeresen megfordul. A bajnok egy szabadulással hangolt az eseményre.

? Hihetetlen, hogy milyen jól leköti az embert az efféle játék. Barátaimmal szoktam játszani, és nagyon élvezem ? kezdte Laci. ? Nem csoda, hogy a szabadulós játék a furfangos szobákkal belopta magát a magyarok szívébe. Köztudott rólam, hogy rajongok az E-sportért is. Meggyőződésem, hogy minden játéknak ? egészséges keretek között ? fejlesztő hatása van ? mondta Cseh, aki a szabadulószobákon kívül több játékban is rendre kipróbálja magát.

Tavaly Budapesten nemcsak Szabadulószobák Éjszakáját, hanem szabadulószoba-világbajnokságot rendeztek, de a legújabb trend, hogy a játék beivódik az oktatásba, mint kulturális és fejlesztő program. Az elmúlt évben több szabadulószoba is nyílt múzeumban, vagy épp könyvtárban. ? A játékot pszichológusok kifejezetten ajánlják például tinédzser korú gyerekeknek, és mára már egyre több cég szervez szabadulószobás csapatépítéseket, hogy a kollégák még jobban összekovácsolódjanak, amellett, hogy a játék során garantáltan feltöltődnek ? mondta Pattantyús Ádám, a Szabadulószobák Éjszakájának fő-szervezője.

Idén, aki még nem próbálta, vagy aki már ismeri, és szívesen kipróbálna egy új szabadulószobát, remek alkalmat nyújt az október 26-án immáron 5. alkalommal megrendezendő Szabadulószobák Éjszakája! ? Gyerekektől a nagymamákig ajánlott mindenkinek, aki szeretne egy órára teljes mértékben kikapcsolódni, feltöltődni és egy időre teljesen elfelejteni a hétköznapok gondját, baját! A játék az első pillanattól magába szív, és remekül összekovácsolja a csapattagokat! ? összegzett Pattantyús Ádám.

Szóljon hozzá!