ZETApress

hírportál

Díjazták a fotókönyvet

CEWE Fotókönyv PureEISA-díjat kapott a CEWE Fotókönyv Pure. Új designlehetőségek érhetők el a mobilalkalmazással készíthető terméknél. Egyszerű, személyes, gyors ? ez a CEWE Fotókönyv Pure, amely az utóbbi hónapok során nem csupán az ügyfeleket, hanem az EISA díj nemzetközi zsűritagjait is meggyőzte.

Az elismerés arra ösztönözte Európa legnagyobb fotószolgáltatóját, hogy bővítse a mobilapplikációval elkészíthető termék designlehetőségeit: most már hét stílus áll az ügyfelek rendelkezésére, amelyek fekete és fehér kivitelben is elérhetők ? tudatta Neményi Zoltán, a Human Telex junior PR menedzsere. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A Pure egy olyan modern, letisztult kivitelű fotókönyv, amely 22 oldalon 22 saját képpel meséli el készítője személyes történetét és könnyedén, gyorsan rendelhető meg okos-telefonról az alkalmazás segítségével. Ez az a kombináció, amely meggyőzte az EISA vagyis az European Imaging and Sound Association zsűrijét, hogy a CEWE Fotókönyv Pure számára ítélje oda a legjobb fotószolgáltatást értékelő EISA Photo Service 2018/19-díjat.

A zsűri tagjai 25 országot képviseltek, értékelésük során kiemelték, hogy az alkalmazás azon okos-telefonnal rendelkező ügyfeleknek nyújt elérhető és könnyen kezelhető fotókönyv szolgáltatást, akik az online téren kívül is meg szeretnék mutatni a fotóikat. A könyv ugyanis percek alatt létrehozható a mobilapp segítségével, amely a kiválasztott fotókat azonnal be is rendezik az oldalakra, s után már csak a kiegészítő szövegek hozzáadása és kisebb igazítások vannak hátra.

A rangos elismerés arra ösztönözte Európa legnagyobb fotószolgáltatóját, hogy tovább fejlessze a CEWE Pure lehetőségeit, még több teret adva a személyes szerkesztési szabadságnak. Ennek köszönhetően most már hét különböző szerkesztési stílus választható az alkalmazásban, melyek a borítót és a belső oldalakat is érintik. Minden design elérhető a kétféle ? fekete vagy fehér ? háttér-kivitelben, és az alkotók több személyes szöveges kommentet is fűzhetnek a képekhez, mint korábban. További információk weboldalukon találhatók.

Szóljon hozzá!