ZETApress

hírportál

Új eReSz Újbudán

Tisztelettel és szeretettel meghívunk minden óramániást és érdeklődőt május 20-án Pünkösdvasárnap 10-től 15 óráig az eReSz Kultur Pontba, az újbudai Fadrusz utca 5-be egy kötetlen bemutatkozós, óramutogatós pünkösdi találkozóra. A belépés természetesen ingyenes, de büfé rendelkezésre áll.

Szeretnénk havonta egy-egy rendezvényt tartani, ahol az érdeklődők személyesen is tudnak találkozni, cserélni, adni-venni! Nyári Krisztiánnal, az Óramániások Facebook-csoport adminjával arra gondoltunk ? mivel a terem befogadó képessége maximum 40 fő ?, hogy az első találkozást követően órafajtánként tartanánk csoportterápiát, alkalmanként meghívnánk szakértőket, órásokat, akik feltehetően további érdekességekkel szolgálhatnak a megjelenteknek. Szeretnénk kialakítani egy Óramániások klubrendszert, hogy a Facebook-csoporton kívül, az óramániások személyesen is találkozhatnak egymással.

Volt egy hely a maga varázsával a Lónyay utcában, ahol hétről-hétre új világ teremtődött. Láthattunk XVIII. századot idéző festményeket, 3 centiméteres szobrokat, modern installációkat és találkozhattunk a holland nagykövettel, a háborút követő holland gyermekmentő vonatok kapcsán. Ez a hely volt az eReSz Kultur Pont. Egyszer csak pont került a végére és hosszú, két évig tartó nyári szünet következett. Majd 2018 áprilisában mint egy főnix, hamvaiból újjá éledt ez a vállalkozás és néhány hete új helyszínen, új körülmények között újabbnál-újabb lehetőségekkel várja régi és új vendégeit, már ERESZ Zártkörű Klub néven Budapest művészeti negyedében, a XI. kerületi Fadrusz utca 5. szám alatt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wz30fImqfms[/youtube]

Hogy mi maradt a régi eReSz-ből? Szerveznek kiállításokat, születésnapokat, banketteket, céges rendezvényeket, baráti találkozókat. És mi az új? A kiépített, jól felszerelt büfé, a cso-cso asztal, a darts, a társasjáték és kártyaklub, a bookinist jellegű könyvárusítás. Átfedés a két eReSz között, ugyanaz a tökéletes atmoszféra, amely átszövi a hely egészét, amely nem áll másból, mint a két tulajdonos hivatástudatából, mellyel egy igazi gyöngyszemet próbálnak varázsolni rohanó világunkban, ahol bárki megpihenhet, feltöltődhet, ihletet meríthet és tovább adhatja tudását. Szeretettel várnak mindenkit, aki ennek a zártkörű klubnak a tagja szeretne lenni attól függetlenül, hogy másoknak adni vagy másoktól kapni szeretne kulturális feltöltődést! ? mondta Rádi Károly, az eReSz egyik megálmodója.

Szóljon hozzá!