ZETApress

hírportál

Így alszanak a sztárok

Kiderültek a sztárok hálószobatitkai: semmi sem maradt titokban a Dormeo Home tegnap esti VIP megnyitóján, a Fehérvári úti Allee II. emeletén. Sztárparádéval nyitott meg az ország első üzlete, ami csakis álmaink szépségével törődik. Fotóink Lantai József felvételei.

Természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak a Magyarország első sleep innovation store-jára, ahol elárulták egy-két hálószobatitkukat is. Az impozáns eseményen amellett, hogy megtudtuk mi kell a jó alváshoz, megannyi titokra is fény derült, mi is történik a sztárokkal az ágyban, amikor senki nem látja őket. Erdélyi Mónika elalvás előtt gyűjtöget, Cinthya Dictator a bibliát olvassa, Dallos Boginak pedig régi álma, hogy nyitott szemmel aludjon.

A sztárvilág is kíváncsi volt a pihentető alvás titkára. Egyre többen döbbennek rá, mennyire fontos az alvás, hiszen jó esetben életünk 1/3 részét töltjük pihenéssel. A Magyarországon először megnyíló Dormeo Home az első sleep innovation store, amelynek egyetlen célja, hogy tökéletes körülményeket biztosítson a mindennapi pihenéshez. A matractól a párnáig prémium pihenési élményt nyújtó üzlet ma nyílik meg Újbudán, az Allee II. emeletén. A tegnap esti impozáns megnyitóra természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak, így egy remek hangulatú partin mesélték mi is történik náluk elalvás előtt otthon.

Dallos Bogi elalvásnál például az oldalfelfekvésre esküszik: Egyszer a fejembe vettem, hogy nekem is sikerülhet nyitott szemmel elaludni, ezért addig próbáltam szuggerálni a plafont, míg nem jön össze. Persze ez azóta se sikerült, viszont azt kevesen tudják, hogy az én hálóm attól különleges, hogy régi álmomat valóra váltva belekerült egy kád ? árulta az aranytorkú énekesnő, aki a Dormeo Home VIP partiján is fergeteges koncertet adott.

Az utóbbi időben sikeres youtube csatornát készítő Erdélyi Mónika a víz, kézkrém, könyv kombinációt veti be az esti lefekvéshez: Két emelet van és lefekvés előtt én valódi gyűjtögetővé válok. Este 9 után már nincs egy hang se a házban, hiszen Molly már alszik, és ilyenkor van egy kis időm magamra, ezért mindent összeszedegetek egy nagy körjáratba és úgy érkezem meg este a hálóba ? mesélt esti rutinjáról Mónika.

Cinthya Dictator elárulta, hogy jelenleg teljesen felpörögtek a hétköznapjai és mostanra már csak 4-5 órája jut az alvásra: Most jött ki a vlogom első része, amin rengeteget dolgoztam az utóbbi időben. Ezért, talán ebben az időszakban éreztem a leginkább, mennyire fontos, hogy milyen matracon alszom. A hálószobámban leginkább a Biblián szoktak meglepődni, mert igaz, hogy a hagyományos értelemben nem vagyok hívő, de rendszeresen olvasok belőle, bizonyos részekhez pedig sokszor visszatérek, hogy érlelgessem magamban a mondanivalóját ? árulta el Cinthya aki sugárzóan gyönyörű volt új frizurájával.

A Dormeo Home Magyarország első üzlete, amelynek minden pontja a tökéletes pihenésről szól, így igazi kánaán nyílt az alvás szerelmeseinek. További információ a márkáról, valamint a teljes termékpaletta idekattintva érhető el weboldalukon.

Szóljon hozzá!