ZETApress

hírportál

Egész estét szórakozás a tv2-n

Pénzt vagy éveketMától átalakul a tv2 esti műsorrendje. A Tények után hétköznap esténként A Piramist láthatják a nézők, amit a Pénzt, vagy éveket! követ Kasza Tibivel és az életkort tippelgető sztárpárokkal ? tudatta a tv2 Sajtószoba. A tv2 hétköznap esti fő-műsoridős programja január elsejétől az alábbiak szerint alakul: 18:00 Tények, 18:55 A Piramis, 20:35 Pénzt, vagy éveket!

Az új év első napjától megváltozik a tv2 hétköznap esti programstruktúrája. Hétfőtől péntekig a Tények után két saját gyártású műsor nyújt egész estés szórakoztatást: 18:50-től Stohl András vezetésével a vadonatúj gameshow, A Piramis várja a nézőket, amit a Pénzt, vagy éveket! követ majd Kasza Tibivel és a hol jól, hol rosszul saccoló sztárokkal.

Stohl András és a december 27-én debütált Piramissal megküzdő játékospárok rendkívüli izgalmakat ígérnek. Ha a tudás mellett a szerencse is a játékosok mellé szegül, akár több száz millió forinttal gazdagabban térhetnek haza életük legnagyobb kalandjáról. A Piramis azonban nem adja könnyen magát. 10 kérdésen és 24 leejtésre váró labdán keresztül vezet csak az út a nyereményhez. Stohl András az adás első pillanatától kezdve együtt izgul a játékosokkal. Átérzi örömüket, bánatukat, segít a feszültségoldásban, miközben profin irányítja a játékot. A műsorban adásról-adásra tapintani lehet a feszültséget, hiszen a játék izgalma mellett a nézők megismerik a párosokat, elkezdenek nekik szurkolni, hogy nyerjenek és valóra válthassák álmaikat.

A Piramis után érkezik a Pénzt, vagy éveket! Kasza Tibivel, aki újra játékmesterként terelgeti az életkort tippelgető sztárpárokat. A celebek feladata az új évadban is csak annyi, hogy kitalálják az eléjük állított civilek életkorát. Ez ugyan rendkívül egyszerűnek tűnik, de hét ember életkorát tökéletesen megtippelni szinte lehetetlen küldetés, pedig csak így vihetik haza a tízmillió forintos főnyereményt. Minél rosszabbul saccolnak a sztárok, annál inkább zsebre megy a játék: minden egyes év tévedés egyre többet von le a nyereményalapjukból. A már jól ismert segítségek persze továbbra is rendelkezésükre állnak: többek közt egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. A döntő kérdésnél a megmaradt összeget csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

Az új évadban játékosként próbál szerencsét többek között Ördög Nóri és Till Attila január elsején, Majka és Papp Szabi, Keresztes Ildikó és Szikora Róbert, Polyák Lilla és Gömöri András Máté, de Kasza Tibi felesége, Darai Andrea fivérével, Kasza Gábor is próbára teszik magukat. Mindkét műsort az IKO Műsorgyártó készíti a tv2 Csoport megbízásából.

Szóljon hozzá!