ZETApress

hírportál

MikulásHajótól MikulásGyárnak

Mikulás a Gyár előttMikulás Gyerekhajóval várja a BAHART két kikötőben a legkisebbeket december 2-án szombaton, ahol tucatnyi ajándékot ad át a Társaság a Mikulásgyárnak. A Balatoni Hajózási Zrt. társadalmi felelősségvállalása jegyében az idei ünnepi időszakban is nagy figyelmet fordít a jótékonykodásra és a gyermekekre, mint a jövő reménységeire.

Ezen apropóból ismét egy nemes ügy mellé állt. A dolgozók, illetve a Mikuláshajóra érkező utasok körében adománygyűjtési akciót hirdettek. Az így összegyűlt ajándékokat december 2-án a Siófoki Mikulás Hajó indulása előtt személyesen adja át a BAHART a Mikulásgyár képviselőinek, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak. Idén második alkalommal már két kikötőből, Siófokról és Balatonfüredről is indít a BAHART gyerekeknek szóló Mikulás Hajókat, amelyeknek stílusosan a Szent Miklós hajó biztosít helyszínt december első szombatján.

A meglepetés varázsműsor végén a Mikulás minden résztvevő gyermeket ajándékkal jutalmaz. A Mikulás Gyerekhajók iránt már most nagy az érdeklődés, munkatársaink folyamatosan fogadják az előjelentkezéseket. Ez az őszi Halloween hajók sikere után azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni. Szaloncukor jár minden autósnak Mikulás napján a balatoni kompokon is! December 6-án a Szántódrév és Tihanyrév között egész évben üzemelő kompokon kis Mikulás ajándékkal köszönti a BAHART az autósokat ? tudatta Mihalovics Dóra marketingvezető.

Szóljon hozzá!