ZETApress

hírportál

Balatoni Halloween

Halloween?Félelmetesen? jó hangulat és igazi ?tökös? programok októberben is a Balatonon! Az tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Balatoni Hajózási Zrt. az idei évben már két kikötőből is elindítja Halloween Hajóit! ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A Társaság szezonon kívül indított különhajókkal igyekszik színes programlehetőségeket kínálni az őszi szünetben a Balaton partra érkező családok és fiatalok számára! A tavalyi évben debütált Halloween Hajók sikereinek köszönhetően, a BAHART az idei évben már Siófok mellett Balatonfüredről is elindítja november 3-án pénteken Halloween témájú hajóprogramjait. Egyaránt gondolva a kicsikre és a nagyokra, mindkét településen gyerekhajóval és party hajóval is várjuk az érdeklődőket.

A másfél órás Halloween Gyerekhajón interaktív gyerekprogrammal, ?szellemes? feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékkal, arcfestővel, csillámtetoválással szórakoztatjuk a fiatalabb korosztályt. Halloween Gyerekhajók indulnak holnap 15 órakor Siófokról a Füred katamarán fedélzetén és Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. A felnőttjegy 2100 forintba, a gyermekjegy 4-től 14 éves korig 1800 forintba kerül.

A kétórás Halloween Party Hajón ?vérpezsdítő? zenével, a büfében megvásárolható ?mágikus koktélokkal?, ?félelmetesen? jó hangulattal várnak mindenkit! Halloween Party Hajók indulnak este 19 órakor Siófokról a Füred katamarán fedélzetén és Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. A felnőttjegyek 2200 forintba, a gyermekjegyek 1540-be kerülnek. Beöltözni nem kötelező, mégis rémisztően ajánlott, hiszen a jelmezben érkezőket extra meglepetéssel jutalmazzák!

A Halloween alkalmából indított programok iránt idén is nagy az érdeklődés, munkatársaik folyamatosan fogadják az előjelentkezéseket. Ez a tavalyi Halloween hajók és Mikuláshajó sikere után azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni!

Szóljon hozzá!