ZETApress

hírportál

Snóbli Rékával és Robival

Acél Réka és Kovács Robi a SnóblibanKiderül, szövődött-e szerelem a Kölyökidő sztárjai között: Acél Réka és Kovács Robi a Sláger TV-ben mesél múltról és jelenről. A Snóbli november 2-án csütörtökön 20 órától látható Kovács Robival és Acél Rékával a Sláger TV műsorán!

Aki a 90?-es években volt kiskamasz, biztosan emlékszik a Kölyökidőre. A népszerű ifjúsági sorozat szereplői a nézők szeme előtt nőttek fel, aki közül a mai napig többekkel találkozhatunk a képernyőn. Az egykori csapat két meghatározó karakterét most csütörtökön a Sláger TV Snóbli című műsorában Bódi Margó és Bódi Guszti látják vendégül. Acél Réka és Kovács Robi elmesélik, milyen fordulatot vett az életük, és Margó arról is kifaggatja őket, vajon egymás gyerekkori szerelmei voltak-e.

Most azonban menjünk vissza egy kicsit az időben. Réka és Robi közös karrierje ugyanis nem a sokak által kedvelt gyerekműsorral indult? Az egykori kölyökidő szeplős, nagyszájú, vörös hajú kisfiúja A világ legrosszabb gyereke című film válogatásán ismerte meg Rékát, akit ő maga választott ki partnerének. Robi a műsorban azt is elárulja, nem volt véletlen, hogy Réka mellett tette le voksát, a vagány kislány ugyanis nagyon tetszett neki. Azonban, hogy a romantikus történetnek volt-e folytatása, és Réka viszonozta-e Robi érzésit, csak csütörtök este tudhatjuk meg?

Régi kedvenceink beszámolnak arról is, hogy az eltelt évek alatt milyen irányt vett az életük. Beszélnek családról, mostani munkájukról, kiderül majd, hogy Réka a biciklitervezés megszállottja, míg Robi azóta is gyerekeknek szánt darabokban játszik, kislánya legnagyobb örömére. Régi kölyökidős társaikról is mesélnek, akikkel a mai napig tartják a kapcsolatot. Kovács Robi gyerekkora óta kiválóan szteppel, amiből egy kis ízelítőt is kapunk, sőt még Bódi Margót és Acél Rékát is megtáncoltatja. Az, hogy Réka és Margó fel tudják-e venni a lépést Robival, kiderül a Snóbliban.

Szóljon hozzá!