ZETApress

hírportál

Megkopasztották Herczeg Zolit

Herczeg Zoli életében a külső nagy szerepet játszik, ezért haja és szakálla ápolását is igyekszik mindig a leghozzáértőbb kezekre bízni. A divattervező egy különleges barber shopban járt ? tudatta Kékvölgyi Anita.

Zoli egy újonnan nyílt, különleges borbélyüzletet próbált ki, ahol a szakszerű szolgáltatás mellett különleges ételeket is kóstolhatott. Az új szalonban Busa Pista, az Irie Maffia zenekar frontembere, Fenyvesi Zoli, alias Wheelchairguy, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese és Lola is kíváncsi volt.

Egyedülálló borbélyüzlet nyitotta meg kapuit a napokban: a Rehab Budapest a klasszikus barbershop szolgáltatások mellett gasztronómiai különlegességeket és prémium ruházati cikkeket is kínál a férfiaknak. Herczeg Zoli, a külsejére mindig igényes divattervező is ellátogatott az országúti bicikli versenyek hangulatát idéző helyre, ahol szakállát és haját is megigazíttatta. ? Nem jártam még hasonló barbershopban, de nagyon tetszik. Egyszer Amerikában volt egy különleges élményem: egy tetovált mexikói borbély az egész fejemet körbekontúrozta, úgy néztem ki, mint Craig David fénykorában. Azóta nem bízom a hajam- és a szakállam igazítását akárkire ? mesélte a divattervező, akihez a hely témája is nagyon közel áll, ugyanis mostanában tervezett egy kígyóbőrrel bevont versenybiciklit.

Busa Pista, az Irie Maffia zenekar rappere tökéletes alany volt az új borbélyüzlet szolgáltatásainak teszteléséhez, ugyanis dús és hosszú szakállára ráfért már egy kis igazítás. ? A katonaság óta nem volt csupasz az arcom: a szakállammal általában a csajoknál nem voltam túl népszerű. Egyszer olyan hosszúra növesztettem, hogy edzés közben a súlyzó becsípte. Nagyjából hetente muszáj megigazíttatnom, de magamnak nem igazán tudom megcsinálni, ezért inkább szakértő kezekre bízom magam ? mesélte a rapper, aki a Rehab Budapest borbélyával csúcsos, varázsló fazonú szakállat nyíratott.

Lola a megnyitó ünnepségen azt is elárulta, hogy tetszik neki, ha egy férfinak van szakálla, habár Busa Pista bozontját már kicsit hosszúnak tartja. ? Szerencsére a párom, Bence a kedvemért mindig hagy egy kis borostát, ami nagyon tetszik. Egy férfi legyen szőrös ? mondta nevetve az énekeső, aki azt is hozzátette, tavasszal ő is szeretne beszerezni egy nagyon szép városi biciklit. Fenyvesi Zolinak nincsen szakálla, ezért borbélyhoz nem szokott járni, de a haja ápolására annál nagyobb hangsúlyt fektet. ? Egyszer házilag világos szőkére akartuk festetni a hajamat, de borzalmas lett az eredmény, sárgás színű. Azóta nem próbálkozom, hanem szakértőre bízom magam ? árulta el a handbike versenyző.

Szóljon hozzá!