ZETApress

hírportál

SYMBOL lett a Szombat Esti Ház

Somló Tamás (Fotó: Vígh Alex)Igazán különleges, eddig még soha nem látott rendezvénysorozattal indítja az őszt a Symbol. Mához két hétre, október 3-tól Szombat Esti Ház néven komplex és különleges szórakozóhellyé változik a ház, ahol olyan sztárzenekarok és előadók kápráztatják el a közönséget kivételes produkcióikkal, mint például Back II Black, Gönczi Gábor és a Smile Showtime Band, Zsola és a Vad Orchideák feat. Somló Tamás, valamint Gallusz Niki.

Nem csak különleges zenei élmények várják majd a vendégeket, hiszen egész éjjel a HÁZ minden egyes szeglete külön meglepetést tartogat nőnek és férfinak, fiúnak, lánynak, szemnek és szájnak: ? hogy csak a legizgalmasabbakat említsük: lesz csoki- és gyümölcssarok, vízipipa, All-In Game World terem, meccsnézés, konyha hajnalig ? és mindez egyszerre egy helyen, a Szombat Esti Ház falai között.

Egyedi szórakozóhellyé, igazi Szombat Esti Házzá változik szombatonként a Symbol Gasztronómiai, Szórakoztató és Kulturális Központ október 3-tól. Különleges koncertek, egyedülálló programok várják a szórakozni vágyókat. A fellépő előadók minden este különleges produkciókkal készülnek, ők egyrészt az adott időszakban sehol máshol nem lesznek láthatók Budapesten, másrészt mindannyian olyan műsort mutatnak be, amellyel biztosan meglepetést okoznak a közönségnek.

A nyitó partin máris egy érdekességgel kezd a Szombat Esti Ház: 18 éves Gönczi Gábor zenekara, tőlük láthatunk majd egy nem mindennapi produkciót. Az RTL Klub Fókusz című műsorának népszerű műsorvezetője, Gönczi Gábor és a Smile Showtime Band erre az estére különleges szülinapi programmal készül. Vendégeik lesznek mindazok a hírességek és zenészek, akikkel valaha együtt dolgoztak.

Zsola és a Vad Orchideák sem szokványos programmal készül. Erre az estére ugyanis Somló Tamás is Vad Orchideává változik, ugyanis Somló Tamás tiszteletbeli tag lett, minden koncerten fellép ? szaxofonozik, szájharmonikázik és énekel. Az elmúlt évek hazai klubéletének meghatározó együttese nagyszerűen ötvözi az old school funk-ot a klasszikus rock dalokkal. Természetesen Somló Tamás tiszteletére ezen az estén felcsendülnek a legnagyobb LGT dalok is.

Minden hónap 3. szombatján Magyarország első számú funky zenekara, a Back II Black szintén igen látványos show koncerttel készül a Symbol szombatokra. Bebéék a közeljövőben megjelenő új lemezükről mutatnak be dalokat, meglepetésekkel fűszerezve.

Gallusz Niki is különleges műsorral készül, egy egyedi ABBA estet láthatunk tőle, mellyel a Madách színház kiváló énekesnője igazi időutazásra hívja közönségét. Itt hallhatjuk majd először azt a dalt is, melyet az énekesnő Sas Tamás új filmjében énekel majd, Niki lesz ugyanis a kiváló rendező/operatőr új filmjének egyik főszereplője.

A Live Music Clubban rendhagyó párbajokat láthat majd a közönség, hiszen a fent említett koncertek mellett a legjobb DJ-k zenélnek, így egyfajta zenei csemege alakul ki a lemezlovasok és az élőben fellépő zenészek között.

Nemcsak a zene lesz az, amitől egészen megújul a Symbol. A kiváló zenék mellett ugyanis további egyedi, különleges szolgáltatások várják a vendégeket: a Garden Kényeztető Terasszá változik októbertől, csoki-szökőkút, gyümölcstálak, masszázs, vízipipa szolgálja a vendégek kényelmét. Amíg a lányok táncolnak, a fiúk is számos program közül szemezgethetnek: kipróbálhatják szerencséjüket az új All-In Game World teremben, meccseket nézhetnek, sőt visszanézhetik a hét legjobb eseményeinek összefoglalóját, de lakomázhatnak is reggelig, hiszen a Symbolban októbertől szombatonként nem megy aludni éjfélkor a szakács, hajnalig exkluzív melegkonyha várja a vendégeket.

Szóljon hozzá!