ZETApress

hírportál

Kinyitnak a műtermek

Százados Úti MűvésztelepMűterem látogatás és családi program a Százados Úti Művésztelep kertjében augusztus 30-án, szombaton 15-től 18 óráig a józsefvárosi Százados út 3-13-ban, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól egy percre. A telep területére 14:30 órától díjtalanul be lehet lépni ? tudatta Vörös Éva PR menedzser.

15 órakor A szivárványszínű lovacska című arab-andalúziai mese kezdődik az Évkerék Társulat előadásában azon időkből, midőn a mórok és a keresztények még együtt öntözték a kristályparadicsomot. Ékes flamenco gitár és arab lant pengetésével, énekekkel, pergő ritmusokkal, óriásbáb, s a jeles közönség segédletével adjuk elő a mesét a morajló századok ölelésében. Muzsikálnak: Gerzson János ? ud, Ölvedi Gábor ? ütőhangszerek, Papírnyik Norbert ? gitár, Gulyás Anna ? ének és mese.

16 órakor Nyitott műtermek. Sipos Endre művészetfilozófus előadásával bevezetve megtekintjük az egyes műtermeket, találkozhatunk az ott élő művészekkel. Esőnap: augusztus 31-e, vasárnap. További információk idekattintva találhatók.

Szóljon hozzá!