ZETApress

hírportál

Tévéműsor Telekomon

Magyar TelekomMagyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója hazánkban elsőként hozza el a ?több-képernyős? tévézés élményét. A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés eredményeként a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki teljes-körűen a TV GO-t.

Tévészolgáltatás minden képernyőn, egyedülállóan a Telekomtól ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón az Erzsébet téri Akváriumban. Telekom TV: hazánkban bárhol, mostantól többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okos-telefonon is! TV GO kínálata:16 tévécsatorna élő adása és Videotéka-szolgáltatás! Tévéműsor az interneten: Telekom TV-előfizetők számára exkluzív jelleggel, külön díj fizetése nélkül!

A szolgáltatás segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, mostantól többféle eszközön: tableten, laptopon és okos-telefonon is ? ráadásul mindezt külön díj fizetése nélkül! ? Ma egy olyan a Telekom integrált szolgáltatói és hálózati képességeire építő szolgáltatást indíthatunk útjára széles kínálattal és valamennyi eszközön, képernyőn, amely megfelelő választ ad a változó tartalomfogyasztási igényekre. Elérkezett az idő és minden együtt áll ahhoz, hogy a TV GO szolgáltatás sikeressé váljon ügyfeleink körében ? mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. Természetesen azok is élvezhetik a TV GO szolgáltatás előnyeit, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: bár számukra az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

A TV GO-n már kezdetben is 16 csatorna (ATV, Hír TV, m1, m2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, tv2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, amely csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül. Különlegesség, hogy a TV GO-n a két legnagyobb hazai kereskedelmi televízió adását (RTL Klub, tv2) is követni lehet. A szolgáltatás segítségével a legnagyobb európai labdarúgó kupa ? a BL ? május 24-i döntője, majd a nyári világbajnokság mérkőzései is élőben nézhető ? bárhol és többféle eszközön.

A Telekom mindehhez most rendkívül kedvező tévéajánlatot kínál: az új Telekom TV-előfizetők számára minden Telekom TV-díjcsomag 1990 forint havi díjon érhető el ? az első 2 hónapban, 2 év hűségidővel. A harmadik hónaptól érvényes havi díjak, további feltételek a Telekom.hu oldalon találhatók.

A szolgáltatás a TV GO weboldalon, a Google Play-ről valamint később az AppStore-ból letölthető, okos-telefonokra, táblagépekre telepíthető TV GO alkalmazással érhető el. A TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához egyszeri regisztráció, folyamatos széles-sávú internetkapcsolat ? vezetékes-, mobilinternetes, vagy akár WiFi-s hozzáférés ? szükséges. A szolgáltatás használata adatforgalmat generál.

A TV-előfizetési ajánlat április 26-tól visszavonásig érvényes, új lakossági Telekom digitális TV-előfizetők részére, a Magyar Telekom e szolgáltatással lefedett területein műszaki felmérés eredményétől függően, 2 év hűségidő esetén. Eltérő díjazással a díjcsomagok egyéves és határozatlan idejű konstrukcióban is igénybe vehetők. Az akció speciális és egyéb ajánlatokkal nem vonható össze. A havidíj promóció az 1990 forintnál kedvezőbb havi díjú csomagokra, és analóg kábeltévé díjcsomagokra nem érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű további információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!