ZETApress

hírportál

Bazár a Passage-ban

Ma és holnap délelőtt 11-től este 19 óráig vásárolhatunk a Budapesti Művészeti Bazárban. A BUM a Centrál Passage-ban hivatalosan délután 14 órakor nyitotta meg kapuit a Király utcát a Paulay Ede utcával összekötő területen. Fotóink Lantai József felvételei.

Tóth Edit, a Pannon Winex Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd megköszönte a médiatámogatók munkáját. Mivel a június 28-i sajtótájékoztatójukról mi is beszámoltunk, nevünk is elhangzott a színpadon. Utána Tóth Zsuzsi moderátor és Hajnal Gábor tolmács ismertette a délutáni programot magyarul és angol nyelven.

A Vöröskereszt múltjáról és jelenéről Molnár András beszélt. Érdemes volt odafigyelni szavaira, mert később kérdések hangzottak el a nemzetközi szervezetről, s a jó válaszokat értékes ajándékokkal jutalmazták. Tombolajegyeket is árultak, s a bevételt szintén a Magyar Vöröskereszt céljaira fordítják. A sorsolást ma és holnap este 6-kor rendezik. S hogy addig se unatkozzunk, énekesek szórakoztatnak minket a színpadon. Petrás Mátyás és Bartus Barbara ? Szóka Júlia énekművész tanítványai ? musical-ét, valamint a vak Jánoki Márió ? Bródy János és Benkő László felfedezettje ? produkcióját magam is megcsodáltam.

Szóljon hozzá!