ZETApress

hírportál

Söröspalackok a téren

HeinekenHeineken meglepetés készül ma este Belvárosban. Különleges ambient akció közeleg. A Heineken, a világ első számú prémium sörmárkája idén ünnepli 140. évfordulóját, és ennek örömére egy igazi különlegességgel készülnek ? tudtuk meg Szabó Virágtól. Mindenre fény derül ma 19 órától a budapesti Madách téren.

Az egyedülálló és rendkívüli események sosem álltak távol a Heinekentől, és a 140. évfordulójukat is számos hasonló aktivitással ünneplik világszerte. Amszterdamban például a Heineken Székház falára videóvetítéssel, ötezer sörös palack felhasználásával varázsoltak egyedi animációt. Emellett elindítottak egy globális kampányt is, a rajongók kezébe adva a márka jövőjét. Világszerte több ezer tervező dolgozott azon, hogy a Heineken arculati elemeit és hirdetéseit felhasználva megalkossa a márka jövő évi limitált kiadású palackját.

A magyar dizájnerek munkáiból kiállítás is nyílik a Le Meridien szálloda bárjában. Az évfordulós ünneplést a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is. A Heineken óriási dologgal vár mindenkit pénteken 19 órától hajnalig Budapest belvárosában. A Madách tér estére teljesen átalakul és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül. A helyszínre szeretettel várnak mindenkit, sőt az este 7-re érkező első 140 vendég behűtött Heinekennel a kezében élvezheti a műsort. Álljunk meg néhány perce, hogy együtt ünnepeljünk a Heinekennel!

Szóljon hozzá!