ZETApress

hírportál

Swinger vagyok!

Ez elsősorban szórakozás számomra. Élvezem, kikapcsol és feltölt. Sok icipici női-férfi játéktánctól a NAGY, megkomponált, felizzító, vágykeltő játékig sok minden megtörténik a klubban és az életemben ? olvashatjuk Halassy Andrea: Egy swinger nőci naplója című 144 oldalas regényében.

Könnyűvérű nőnek tűnhetek. Ribancnak ribanc vagyok, de könnyűvérű nem. Nem mindenkivel és nem is mindenáron. Megpróbálom elmagyarázni. Ha a pasi rám figyel és rám kíváncsi, akkor tudok ráfigyelni és érdeklődni iránta. Ha látom a rágyakorolt hatásomat, akkor az engem feltölt és én is meg tudom mutatni azt a hatást, amit ő gyakorol rám. Ezt át lehet vinni a szexre is. A pasi rám figyel és az én orgazmusomért dolgozik, én ráfigyelek és az ő orgazmusáért dolgozom. Nem szólhat csak az egyik félről ahogy az ismerkedés, úgy a szex sem! ? olvasható a hátsó borítólapon.

A mű a minap jelent meg a Konkrét Könyvek ? The Sign Stúdió gondozásában. Ők adták ki a november 8-án bemutatott Puzsér-könyvet is, s további kettővel is jelentkeznek. Gantner Ádám: A Siksze című könyvét november 22-én, csütörtökön este fél 6-kor a Szent István körúti Kino moziban, míg Juhász Bence: Bűn!!! Bocsánat? ? című regényét 23-án, pénteken 17:30-kor a Rákóczi úti Libri Könyvpalotában ismerhetjük meg.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szerelem és bűnhődés | ZETApress

Szóljon hozzá!