ZETApress

hírportál

Újabb elismerés Tokajnak

Az idén 20. születésnapját ünneplő Budavári Borfesztivált egyik kiemelt programja, a Borfesztivál Bora megválasztása kettős sikert hozott a Tokaj Kereskedőháznak, hiszen a fehér bor és a tokaji borkülönlegesség kategóriában is a társaság termékét tartotta a legjobbnak a Borfesztivál látogató közönsége.

Ez az elismerés kiemelten fontos a Tokaj Kereskedőház számára, hiszen a nemzetközi és hazai szakmai elismerések mellett most a fogyasztók is a társaság borai mellett rakták le voksukat. A Fesztivál Bora választás során a fesztivál látogatói négy napon át egy órára borbírákká változhattak és a VinAgora Nemzetközi Borverseny szempontrendszere alapján értékelhették az összesen hat kategóriában versenybe nevezett borokat.

A Tokaj Kereskedőház Zrt. Borfesztivál Bora 2011 nyertes borai: Fehér bor, száraz kategória ? Tokaj Kereskedőház Zrt. Grand Selection Tokaji Furmint Barrique Száraz 2009. Tokaji borkülönlegesség kategória ? Tokaj Kereskedőház Zrt. Premium Selection Tokaji Aszú 5 puttonyos 2002 ? tudtuk meg Nagy Ákostól.

Szóljon hozzá!