ZETApress

hírportál

Sikeres Nagy Párbaj

Elkelt az első Nissan Juke! Hatalmas csatát vívott két versenyző szombaton délután, a budai alsó rakparti Juke-R bulin a Class FM-en történetének eddig legsikeresebb nyereményjátékában a fődíjért, az európai autópiac egyik legnépszerűbb, leginnovatívabb crossovere-ért, az ötajtós Nissan Juke-ért.

A versenyzőknek a jó hangulatú bulin ezrek szurkoltak. A szerencse végül egy budapesti hallgatónak, Zsuzsának kedvezett, aki örömmel és büszkén vette át megérdemelt nyereményét. Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a ClassFM két héttel ezelőtt egy saját fejlesztésű játékot indított útjára Nagy Párbaj címmel ? tudtuk meg Jani Kingától.

A játék résztvevőinek a Csak slágerek, Class FM, a rádió szlogent kellett beküldeniük, a rádió SMS számára, ezzel megnyerhették a jogot, hogy egy Nissan Juke-ért vetélkedhessenek a műsorfolyamban. A játék során egy sms küldő mindig a vágyott autó tulajdonosának érezhette magát, amíg kihívóit az motiválta, hogy egyszerű, tudásalapú játékban elragadhatták tőle az autót ? egészen május 31-én, csütörtökig, amikor 18 órakor le nem zajlott az utolsó rádiós párbaj.

A példátlan promóció rekordszámú érdeklődőt generált, Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatójának tájékoztatása szerint a párbajra közel ötvenezer jelentkező SMS-t regisztráltak a rádió szerverein. ? Ez a hatalmas érdeklődés számunkra ismételten azt bizonyítja, hogy tévednek, akik azt állítják, a rádiózás halott műfaj. A hallgatókat igenis meg lehet szólítani, be lehet vonni, de ezt csakis exkluzív, minőségi tartalommal lehet elérni. A Nissan-al közös promóciónk igazi siker-történet, a hallgatóink, és ügyfelünk is elégedett, és számunkra ez a legfontosabb. A nagy sikerre való tekintettel reméljük, hogy hamarosan jön a folytatás ? mondta a programigazgató.

A június 2-i, szombati Juke-R napra a ClassFM természetesen kitelepült, és élőben közvetítette a mindent eldöntő párbajt. A szerencsés nyertes film témakörben bizonyult jártasabbnak, így ő tudta a helyes választ, övé lett az ezrek által vágyott 117 lóerős crossovere. A nagy érdeklődésnek örvendő Juke-R napon a közönség közelről is megtekinthette a csoda-autót, a rádió backstage-ben pedig találkozhatott kedvenc műsorvezetőivel.

A Class FM és partnere a Nissan díjazva a játékra jelentkezők kitartását és állhatatosságát, valamennyi játékra jelentkező SMS beküldője között egy újabb Nissan Juke-ot sorsolt ki ma reggel. A szerencsés nyertes az etyeki Imre lett, aki a könnyeivel küszködve újságolta el a hírt, az iker-fiait váró feleségének.

Szóljon hozzá!