ZETApress

hírportál

Sym-Bál a Symbolban

Sztárfarsang Symbol módra. Tündérek, párducok, pillangók, macskanők, kalózok, orvosok és ügyvédek – a papokról nem is beszélve. Természetesen ez nem a képzeletünk szüleménye, csupán néhány a számtalan ötletesebbnél ötletesebb maskarából, melyeket láthattak azok, akik részt vettek az óbudai komplexum egyik leglátványosabb és legszínesebb party-ján.

Lélegzetelállító látványt nyújtott múlt péntek éjszaka a Symbol Budapest hatalmas kerthelyisége és klubja. Egy hihetetlenül hangulatos party-ra gyülekeztek az emberek. Igazi karneváli hangulat lett úrrá a vendégeken, akik között rengeteg hazai híresség is volt, természetesen jelmezben elvegyülve a tömegben. Persze sokan még így sem tudtak igazán elrejtőzni, például Bíró Icát egészen könnyen felismertük, már csak azért is, mert Piroskának öltözve egyből felhívta magára a figyelmet. Természetesen a ?farkas? sem hiányozhatott mellőle: kiskutyája végig hűen őrizte a művésznőt.

Szorcsik Viki párduc jelmeze is kifejezetten nőiesre sikeredett, ennek ellenére a legbájosabb hölgynek járó Oscar díjat Gallusz Niki vehette át, aki ? elmondása szerint ? egy nála 3 számmal kisebb jelmezben jelent meg, hogy igazán tündéri lehessen. Minden bizonnyal megérte a ?szenvedést?, hiszen egy értékes Thomas Sabo nyaklánccal és medállal lett gazdagabb, a nagyszerű élményről már nem is beszélve.

A legnagyobb meglepetést Anti Fitness Tomi és Márk okozták, akik egymás alteregójának öltöztek, és egészen a felismerhetetlenségig maszkírozták magukat ? jutalmuk a legnagyobb ötletért járó aranyszobrocska lett. Tóth Gabi különösen hangos ovációval köszöntötte kedves ismerőse győzelmét, míg nővére Caramel koncertje után szívesen borzolta a közönség kedélyeit egy kis saját előadással. A legjobb hasonmás díját a hős Jack Sparrow kapitány vihette haza, míg a legdögösebb jelmez díja a Macskanőt illette meg.

Megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy Orosz Barbara még ?terhesen? is gyönyörűen festett, míg Horváth Éva rendőr egyenruhában kápráztatta el a férfi vendégeket. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek kiválasztani az Oscar-díjas jelmezeket, de a vendégsereg ovációja alapján úgy tűnt, helyesen döntöttek. Bízunk benne, hogy akik díj nélkül kényszerültek hazamenni, jövőre még jobban kitesznek magukért, és úgy térnek vissza a Symbolba, a 2010-es Sym-Bálba.

Szóljon hozzá!