ZETApress

hírportál

Sikítani akarok, ááááá!

Felidegesített a főnök, összevesztél a szerelmeddel, képtelenség, hogy visszafizesd a hitelt? Legszívesebben ordítanál egy nagyot, de mit gondolnak majd az emberek? ? Jön az OrdiTronic, a forradalmian új stressz-kezelő eszköz! ? tudtuk meg Tamás Dorkától.

Liza Minelli a Cabaret című filmben ilyenkor a vasút mellé ment, de nekünk a forradalmian új stresszoldó eszközzel, az OrdiTronic-kal sokkal könnyebb a dolgunk: a cső belsejében található hangelnyelő rendszer letompítja a hangunkat, ezért bátran beleüvölthetünk, azt úgysem hallja meg majd senki.

Megőrülök az idegességtől! Legszívesebben kimennék egy lakatlan területre, és beleüvöltenék a világba! ? Ismerős? A mindennapi feszültséget jó lenne, ha ki tudnánk adni magunkból azelőtt, hogy felrobbanunk. Jó lenne, ha nem kéne megvárni, hogy kiérjünk a munkahelyünkről és kiüvöltsük magunkból. Vagy még rosszabb esetben olyanokra zúdítsuk a haragunk, akiket szeretünk…

Az új magyar fejlesztés, a cső formájú stresszkezelő tárgy, az OrdiTronic belsejében olyan hangelnyelő rendszer van, ami teljesen eltompítja a hangunkat, ezért bátran beleüvölthetünk, azt úgysem hallja meg majd senki. A visszafojtott feszültség rombolja az egészséget és gyakran betegséghez vezet, az OrdiTronic tehát segít abban, hogy lazíthassunk a terhelésen ?nem cigivel, nem hisztivel, nem szerekkel! Csak előveszed a fiókodból és beleüvöltesz, amekkorát csak bírsz. Szóval nyugodtan jöhet, ami a torkodon kifér, és utána ? ha nem is teljesen ? sokkal jobb lesz Neked is, másnak is!

Tóth Gergő, a 32 éves ötletgazda két társával fél éve dolgozik a találmányon. A prototípus már elkészült, az első széria legyártásához a trió a weboldalon gyűjt támogatókat. Itt a projektek elindításához szükséges összeget a ?sok kicsi sokra megy? elve alapján a közösség ?dobhatja össze?.

A támogatók a felajánlott összegért cserébe különböző limited edition juttatásokban részesülnek. Kisebb támogatásért például egyedi füldugót, de ötezer forintos támogatás esetén egy választható külsejű OrdiTronicot kapnak a mecénások. Ha összejön a kívánt összeg, az OrdiTronic tíz különböző dizájnnal, körülbelül 3,5 és 7,5 ezer forint közötti áron lesz kapható, de az ár nagyobb darabszám esetén tovább csökkenhet. Bővebbet idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!