ZETApress

hírportál

Franco Marco Alexandránál

Az Alexandra Kiadó gondozásában hamarosan egy titokzatos könyv lát napvilágot: A titokzatos provokátor, melynek szerzője Franco Marco. A szerzőről senki sem tudja, hogy ki ő. Senki sem látta, hogyan néz ki. Hangját senki sem hallotta még.

Nem hajlandó a nyilvánosság elé állni, mégis celebekhez méltó rajongótábora van. Magyarország legnépszerűbb közösségi portáljain több ezer ember jelölte már ismerősnek, gondolatait alkalmanként sok-sok százan lájkolják, írásait hetente 50-60 ezren olvassák a Life.hu női weboldalon.

Ő Franco Marco, a 39 éves, Budapesten élő, heteroszexuális férfi. Ez minden, amit tudunk róla, és ezzel be is kell érnünk, mert ? bár folyamatosan ír ? magáról nem hajlandó többet elárulni. Hétfőn jelenik meg a ?megmondó ember? első könyve az Alexandra Kiadó gondozásában. A titokzatos provokátor meglátásait és levelezéseit foglalta kötetbe, hogy mankót adjon a nőknek, akik nem értik, mit miért tesznek a pasik. Véleményét intrikusan, sokszor bicskanyitogató stílusban, őszintén és kendőzetlenül, de mindig humorosan fogalmazza meg. Ő az, aki férfiszemmel reagál a dolgokra, és ki meri mondani azt is, amit a nők nem feltétlen szeretnének hallani.

Élete során minden nő keveredik olyan helyzetbe, amelyet még a legjobb barátnőjével is csak kellő mennyiségű alkohol bevitele után mer megosztani. Mindenki őriz olyan magánéleti titkokat, amelyekről ha az édesanyja tudna, nyílván szívrohamot kapna. E kötetben nők igaz történeteit olvashatjuk, s a történetekről Franco Marco formál kendőzetlen véleményt ? pasiszemmel.

A legextrémebb helyzetekben is megpróbálja megértetni, hogy mit miért tesznek a férfiak. Írása csípős és humoros, véleménye pedig sokszor kegyetlenül őszinte. Kétségtelenül provokál, hiszen célja, hogy az általa oly mélyen tisztelt női nem ne csináljon hülyét magából. ?Ha a párod lehajtott fejjel, fájdalmas hangon közli, hogy az utóbbi időben valami megváltozott, érzelmileg eltávolodott, testileg sem feszíti a vágy, de persze nincs a dolog mögött senki, ráadásul az a legrohadtabb az egészben, hogy nem tudja, miért van ez így, akkor egy dologban légy biztos. Pontosan tudja. A többi már csak hab.?

?A nő kedveli az érzékeny, kedves férfit. Elméletileg. A valóságban viszont furcsa módon a kemény, akarnok, tudatos pasit választja, aki ellentmond, megcsalja, átveri, egyáltalán nem lohol utána, sőt néha kifejezetten tahó vele. Hm. Érthetetlen női elme.? ?A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodikkal, sokkal inkább azért tart szeretőt, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség ? s rá is ér ?, kulturált körülmények között szépen beléhatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni.?

Szóljon hozzá!