ZETApress

hírportál

Négy hozzávaló

Íme, egy pompás szakácskönyv, melyben több mint 340 gyors, könnyű és ízletes családi recept található ? mindegyik mindössze 4 hozzávalóból! Ajánljuk lustáknak, managereknek, kezdő szakácsoknak, férfiaknak, anyukáknak, egyaránt!

A napokban jelenik meg Kim McCosker ? Rachel Bermingham: 4 HOZZÁVALÓ című szakácskönyve a Jaffa Kiadó gondozásában! Atyaég, mit fogok főzni ma vacsorára? ? gondolkodnak sokan. Hogy tudnék kevesebb pénzt költeni a boltban, kevesebb időt tölteni a konyhában és több időt a gyerekeimmel? Hogyan lehet kevésbé stresszes és jobban szervezett az életem? Ez a szakácskönyv azoknak szól, akikben valaha felmerültek már ezek a kérdések.

A tévéműsorukból is jól ismert két ausztrál anyuka, Rachael és Kim bebizonyítja: mindössze négy hozzávalóból is remekműveket lehet készíteni! Rohanó világunk léptékére összeállított szakácskönyvükben minden recepthez négy, vagy annál kevesebb hozzávaló kell, amelyeket akár a magyar hipermarketekből és piacokról is be lehet szerezni. A csak Ausztráliában és Új-Zélandon több mint egymillió példányban elkelt könyv szerzői ezen kívül számos ausztrál különlegességgel is megismertetik olvasóikat. Jó főzést mindenkinek!

Szóljon hozzá!