ZETApress

hírportál

Alexandra étteremkalauz 2011.

Immár 4. alkalommal jelenik meg az Alexandra étteremkalauz és veszi górcső alá a hazai gasztronómia kínálatát. Az első három kiadás hagyományait folytatva a kiadó továbbra is legfontosabb feladatának tekinti, hogy hiteles, megbízható iránytűként informálja a közönséget a hazai éttermek jellegéről, kínálatáról.

Az éttermekkel kapcsolatos legfontosabb adatok és jellemző tapasztalatok megkönnyítik a tájékozódást, segítségükkel könnyebben választhatunk az éttermek közül. A kötet több mint 330 tesztje döntően a konyha teljesítményére összpontosít, de figyelembe veszi a szervizt, az italkínálat színvonalát és az ár-érték arányt is. Az értékelést ezúttal is angol összefoglalók és részletes térképek teszik teljessé. Az idei kiadvány külön megjelöli az OTP Klub étteremhálózat tagjait, ráadásként pedig a kalauz szerkesztői 2011-ben is összeállították a legjobbak listáját.

A tartalomból: Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek. Az év étterme. Az év konyhafőnöke. Az év felfedezettjei. Az év étterem tulajdonosai. A 368 oldalas kötet a héten kerül a könyvesboltok polcaira 2499 forintos áron. A kötet megvásárolható országszerte az Alexandra Könyváruházakban és a nagyobb könyvesboltokban, vagy idekattintva közvetlenül megrendelhető online áruházukban.

Szóljon hozzá!