ZETApress

hírportál

Class FM a levegőben

A Class FM-nél mindig történik valami. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mindent megtesz azért, hogy a hallgatóik még jobban megkedveljék őket, és természetesen a Class FM-t. Ezúttal Sebestyén Balázsék meghódítják a levegőt!

A víz és föld leigázása után az eget is beveszik a Morning Show őrült műsorvezetői. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani közvetített már hajóról és száguldó kamionról, ám levegőben lógva eddig még soha. A hazai rádiózás nagymesterei így most arra készülnek, hogy az eget is meghódítják. A fiúknak valósággal elment az eszük: úgy tervezik, 50 méteres szédítő magasságból, a levegőben lógva, kaszkadőrök segítségével közvetítik majd egyedülálló adásukat.

Az égbe törnek Sebestyén Balázsék. A Class FM reggeli ébresztő show-jának műsorvezetői jelentkeztek már be a Balaton vizéről és mozgó kamionhoz rögzített üvegstúdióból, ám ha minden jól alakul, legújabb, eszement vállalkozásuk ígérkezik a legextrémebbnek és leglátványosabbnak: a fiúk az elképzelés szerint soha nem látott módon, 50 méter magasból osztanák poénjaikat.

Mindenképpen olyat szeretnénk alkotni, ami még soha nem volt. Meghódítottuk már a vizet, száguldottunk már kamionon is a fővárosból egészen Alsóörsig, ám most nem kisebb feladatra szeretnénk vállalkozni, mint hogy egy daru segítségével felhúzzuk az üvegstúdiónkat közel 50 méteres magasságba. Még az is előfordulhat, hogy Jani elköszönéskor bungee jumpinggal a mélybe veti magát ? árulta el mosolyogva terveikről Balázs.

Rákóczi Feri rendhagyó romantikázása Velencén!

A rádiós párjával együtt úszta át a Velencei-tavat. Nem akarja lefutni a félmaratont és ironman sem szeretne lenni, ám egy hirtelen ötlettől vezérelve átúszta a Velencei-tavat Rákóczi Feri. A Morning Show nagy dumás műsorvezetője múlt héten tűzte ki magának a célt és a küldetés sikerében eddig hitetlenkedő Sebestyén Balázs valamint Vadon Jani legnagyobb meglepetésére kollégájuk teljesítette is a távot, méghozzá kedvesével, Judith-tal együtt.

Beváltotta múlt heti ígéretét Rákóczi Feri: a Class FM reggeli show-jának műsorvezetője hétvégén átúszta a Velencei-tavat. Balázs és Jani hiába cukkolta Ferit, mondván úgysem sikerül a nagy terv, a rádiós bizonyított. A másfél kilométeres távot egy óra alatt teljesítette Feri és gyermekeinek édesanyja, Judith. ? Mindenki tudja rólam, hogy nem vagyok egy nagy sportember és ezentúl sem fogom lefutni a félmaratont, de úgy gondolom, időnként szüksége van az embernek arra, hogy célokat tűzzön ki és megvalósítsa azokat. Ez az úszás is önmagunk legyőzéséről szólt ? árulta el Feri. ? Egyébként nagyon jól éreztük magunkat a vízben, romantikusan, kettecskén úsztunk, közben néztük a tájat. Majd a parton az én izotóniás italommal, azaz rozéfröccsel, illetve lángossal zártuk a programot. Izomlázam nincs, ugyanis nekem nincsenek izmaim ? tette hozzá nevetve jól ismert humorával a rádiós.

Szóljon hozzá!